ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛ. ΛΙΛΟΛΑΡΙ

Eκλεισε «Λίλο» ο Φαλανιακός

Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2014 15:09 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:41

 

Ο μεταγραφικός κύκλος του Φαλανιακού ολοκληρώνεται με σημαντικές κινήσεις από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων». Το φλερτ που υπήρχε εδώ κι αρκετό καιρό με τον Ηλία Λιλολάρι από τον Μαχητή Τερψιθέας είχε αίσιο τέλος αφού η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.

«Πρόκειται για μία πολύ σημαντική μεταγραφή λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας» σχολίασε ο πρόεδρος του Φαλανιακού Αποστόλης Καρακίτσιος για την απόκτηση του Ηλία Λιλολάρι και κατέληξε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο Ηλίας ήταν ένας από τους στόχους μας. Για την επίτευξη της μεταγραφής του καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής Φεραίος Γιαννακός ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ποδοσφαιριστή κατά το παρελθόν και διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις».

Ο γνωστός μεσοεπιθετικός που αγωνίζονταν στον Μαχητή Τερψιθέας έχει φορέσει κατά το παρελθόν της φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της ΑΕΛ, του Λαρισαϊκού και του Τοξότη.

Εν τω μεταξύ οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα με την οποία θα κλείσει ο φετινός μεταγραφικός κύκλος. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Πουτσιάκα ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass