Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 20:15

Κυριάρχησε στο φιλικό η Ακαδημία Πλαταμώνα
* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-0 ΤΗΣ Κ19 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Την τέταρτη νίκη της επί ισαρίθμων φιλικών αγώνων πέτυχε χθες η Ακαδημία Πλαταμώνα, η οποία επικράτησε με 3-0 της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι, που τρέφουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, άνοιξαν το σκορ στο 9' με σουτ του Δ. Κατέλα, ενώ οι νεαροί «βυσσινί» έφθασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 33' με σέντρα -σουτ του Τσουμάνη που αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.


Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οι Πλαταμωνίτες που δέχθηκαν σημαντική πίεση μέχρι τότε χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους, διεύρυναν τη νίκη τους με εντυπωσιακό πλασέ του Ταντή (75') και σουτ του Λιάγκα (76').
Τον αγώνα διηύθυναν οι Κατερινιώτες Ζαχαρίας Γερμανός - Κορίνα Κορινιώτη - Βασίλης Χαλκίδης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (Δημήτρης Μιχωλός): Παπαθανασίου, Κουρτσελίδης (89' Μανώλας), Κατσαρός (77' Μπουλάρι), Μπατζέλας, Καλαμπάκας, Θεοδοσιάδης, Χατζηλαδάς (67' Λιάγκας), Ρακίπι, Ταντής (77' Κοκκονάς), Δ. Κατέλας (72' Σιώκας), Ν. Κατέλας.
Κ19 ΠΑΕ ΑΕΛ (Αποστόλης Ευαγγέλου): Μπεκτέσι, Μεσκούρι, Τσέλα, Αγγελούλης, Παπακωνσταντίνου, Ζησούλης, Χατζής, Τσιομήτας, Τσιουμάνης, Αποστολάκης, Βλησσαρούλης.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Κρικώνης, Μπαγιώτας, Ελέζι, Παπαϊωάννου, Τάτσιος, Λυγούρας.
* Το «παρών» στο γήπεδο Πλαταμώνα έδωσαν ο προπονητής της ΑΕΛ Κώστας Φραντζέσκος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Τάκη Παραφέστα και ο εκ των αντιπροέδρων Ζήσης Ντελόπουλος μαζί με τον Βασίλη Καραπιάλη, ενώ στην παρέα τους προστέθηκε και ο παλαίμαχος Κώστας Σιαβάλας που ζει πλέον μόνιμα στη νότια Πιερία.

 

Τη Δευτέρα (27/9) η κλήρωση της Γ' Εθνικής
*ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου (αντί 23/9 όπως αρχικά είχε οριστεί) στα γραφεία της ΕΠΟ θα διενεργηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής κατηγορίας, κατόπιν σχετικής απόφασης της αρμόδιας υποεπιτροπής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί διαδικτυακά από το site της ΕΠΟ.
Σημειώνεται πως το λαρισινό ποδόσφαιρο θα εκπροσωπήσουν στη Γ' Εθνική τρεις ομάδες, ο Π.Ο. Ελασσόνας, ο Αετός Μακρυχωρίου και ο Ηρακλής Λάρισας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass