«Φλερτάρει» με την πρόκριση για τους προημιτελικούς

ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ (17:00)

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 21:07

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Στη μάχη ρίχνεται σήμερα η ομάδα της Λάρισας για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ιωνικό (17:00) και στόχος της είναι η πρόκριση για τους προημιτελικούς.
Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με τους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.


Ουάσινγκτον, Χάντσον, Θρητ, Κρουμπάλι, Τσαϊρέλης, Σαχπατζίδης, Ζάρας, Φόρτσιουν, Σπαν, Καράμπελας, Σπυρόπουλος, Βησσαρίου είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση.
Σήμερα λοιπόν θα συμπληρωθεί το... παζλ της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, καθώς θα βρουν κάτοχο τα τελευταία δύο «εισιτήρια» για τους «8», μέσω των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τη Β΄ φάση της διοργάνωσης. Ο Ιωνικός Νικαίας υποδέχεται τη Λάρισα στο κλειστό του Πλάτωνα στις 17:00, ενώ την ίδια ώρα ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Ιβανώφειο. Οι νικητές των δύο αγώνων προκρίνονται στην προημιτελική φάση, στο πλαίσιο της οποίας θα τεθούν αντιμέτωποι, με τον «Γηραιό» ή τους «ερυθρολεύκους» να είναι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση της 16ης Φεβρουαρίου.
Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων για τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης στο Κύπελλο μπάσκετ των ανδρών έχουν ως εξής:
Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17:00 Ιωνικός Ν.-Λάρισα (Τσαρούχα-Καλδίρης-Θεονάς)
Ιβανώφειο 17:00 Ηρακλής-Ολυμπιακός (Πουρσανίδης Γ.-Κάρδαρης-Ζαχαρής)
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2ου SUPER CUP  
Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Super Cup ανακοίνωσε χθες ο ΕΣΑΚΕ. Το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου οι πρώτες τέσσερις ομάδες της περσινής Basket League θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας με στόχο τον πρώτο τίτλο της σεζόν, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3. Στον πρώτο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο, ενώ στον δεύτερο ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ.
Το πρόγραμμα του 2ου Super Cup έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/9
16:30 Παναθηναϊκός-Λαύριο
21:00 Προμηθέας-ΑΕΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9
16:30 «Μικρός τελικός»
21:00 Τελικός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass