Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2021 20:15

Φιλικό ματς Παναγροτικού με την Εθνική Κωφών


*ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ
Σε ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί αύριο και ώρα 18:00 στο Ζάππειο, ο Παναγροτικός θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Κωφών, η οποία το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο στάδιο Αλκαζάρ, θα αγωνιστεί με τη Μεγάλη Βρετανία, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας
*ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/9
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη (23/9) κλήρωση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική. Η διαδικασία θα γίνει σε νέα ημερομηνία, κατόπιν απόφασης της ΕΠΟ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλήρωση της Γ’ Εθνικής, κι αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο καταρτισμός των ομίλων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (27/9).
Σε ό,τι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν αλλάζει κάτι. Η πρώτη σέντρα θα δοθεί στις 3 Οκτωβρίου.

Νέα «γκέλα» η Μπαρτσελόνα
Ο Ρόναλντ Αραούχο «έσωσε την παρτίδα» για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο, το τελικό 1-1 με τη Γρανάδα στο «Καμπ Νόου» μόνο ικανοποίηση δεν προκαλεί στους Καταλανούς.
Το συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν, μετά το «χαστούκι» από την Μπάγερν στο Champions League (0-3), όχι μόνο δεν κατάφερε ν’ αντιδράσει, αντίθετα, προβλημάτισε ακόμα περισσότερο με την εικόνα του και σαφώς ο Ολλανδός τεχνικός μόνο σίγουρος δεν θα πρέπει να αισθάνεται στον πάγκο.
Μέχρι το 90’ η Γρανάδα κρατούσε το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να το πάρει κι έτσι με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στο ξεκίνημα της La Liga εξακολουθεί να... ψάχνεται.
Να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας που παρέταξε ο Κούμαν απέναντι στη Γρανάδα δεν ξεπερνούσε τα 24 έτη, με την τετράδα της άμυνας (Ντεστ, Αραούχο, Γκαρσία, Μπαλντέ) να αγγίζει τα 20 έτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass