Νίκη του Απόλλωνα σε επεισοδιακό αγώνα

*ΧΘΕΣ ΜΕ 3-1 ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *ΔΙΕΚΟΠΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 70’

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2021 20:10

Θετικό πρόσημο είχε το χθεσινό αγωνιστικό τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας στα Τρίκαλα, όπου η ομάδα του Μαρσέλο Στράτσια επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 3-1. Ήταν ένα δυνατό φιλικό και για τις δύο ομάδες το οποίο ωστόσο επισκιάστηκε από τα

επεισόδια που έλαβαν χώρα στο 70’ μεταξύ των δύο πάγκων, με αποτέλεσμα να σημειωθεί προσωρινή διακοπή (για περίπου δέκα λεπτά).
Ως προς το αγωνιστικό μέρος οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα κι αυτό φάνηκε από την αρχή της αναμέτρησης, καθώς στο 10ο λεπτό κατάφεραν να βρουν για πρώτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ ήταν ο εκ των κορυφαίων του Απόλλωνα Μπαλογιάννης, ο οποίος με εξαιρετική ενέργεια «χόρεψε» τους αμυντικούς των Τρικάλων και με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αγριμάκη.
Ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» εκ νέου στο 27’ όταν με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 34’ ο Παναγιώτου έκλεψε την μπάλα σε λάθος γύρισμα του Μπαράτα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Τα Τρίκαλα μείωσαν στο 58’ σε 1-3 όταν μετά από φάουλ του Μπαξεβάνου, ο Μπενίτεθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 60’ ο Ζιάκας έχασε μεγάλη ευκαιρία για τέταρτο γκολ όταν βγήκε τετ -α -τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Αγριμάκης (46’ Σεντουριόν), Ντιαλόσι (46’ Παρέδες), Κεχαγιάς (36’ Μπενίτεθ), Νιάρος (23’Μπαράτα), Σανδραβέλης, Πέλκας (46’ Μπαξεβάνος), Ριζογιάννης (23’ Ρεσκίν), Χειρίτραντας (68’ Κλεμέντε), Ευθυμίου (53’ Φουτσίνι), Αουντίνο (46’ Ελευθεριάδης), Κουσκουνάς (53’ Νίζιτς).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Στράτσια): Αστράς (64’ Νόρμαν), Σκούπρας (72’ Πετράκης), Καρίκι, Τίμπουε, Χατζής, Γιαννίτσης (69’ Καλούσης), Μπαλογιάννης (46’ Καπουράνης), Ζιάκας (53’ Νούσιος), Λίταινας (84’ Λουκάς), Παναγιώτου (46’ Κανούλας), Λεμάνγκρ (63’ Κοζουά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass