Νίκη θέλει η ΑΕΛ για ψυχολογικούς λόγους

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ (18:00) - ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ» ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2021 21:07

Το αρνητικό αποτέλεσμα που έφερε η ΑΕΛ στην Καρδίτσα, στο φιλικό με την Αναγέννηση (2-1), αλλά κυρίως την πολύ μέτρια εικόνα της ομάδας καλούνται να «σβήσουν» αύριο οι ποδοσφαιριστές, που θα δώσουν νέο δυνατό τεστ στη Ρόδο (18:00).


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, που δεν γνωρίζουμε αν θα τους βρει να αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής, στη νησιώτικη ομάδα.
Η ΑΕΛ προσπαθεί να βρει ρυθμό, να γίνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να διορθώσει τα κακώς κείμενα, χωρίς πάντως μέχρι τώρα να τα έχει καταφέρει, στον βαθμό που ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδας.
Φυσικά υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη, από τα φιλικά δεν αναδεικνύονται πρωταθλητές, όμως χρειάζεται σιγά-σιγά να πείθουν με τον τρόπο παιχνιδιού τους οι «βυσσινί» και από αύριο να βλέπουν με την πρέπουσα σοβαρότητα, ακόμη και τις φιλικές αναμετρήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.
Σήμερα η ομάδα θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί από το Αλκαζάρ για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς θα πετάξει στις 14:00 με πτήση για τη Ρόδο, ενώ θα επιστρέψει στη Θεσσαλική Πρωτεύουσα μεθαύριο Κυριακή.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος δεν υπολογίζει τον Ακούνια αλλά και τους Γαρουφαλιά, Ομέρ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως και τον Γκοτζαμανίδη (γαστρεντερίτιδα).
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Θεολόγου, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Γρηγορόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός, Πατράλης, Παπαγεωργίου Κ., Γιάκος, Μιλτιάδης, Κολομπίνο, Νικολιάς, Συμελίδης, Μαυρίας, Γλυνός, Όγκμποε και Κούστα.
Στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Ρόδου προπονητής είναι ο Αγιώτης τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο.

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα της Ρόδου, έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.
Τα «ελάφια» θεωρούν άδικη και σκανδαλώδη την απόφαση, κάνουν λόγο για πισώπλατα παιχνίδια στην πλάτη του Συλλόγου και ζητούν άμεση δικαίωση, ενώ προετοιμάζουν παράλληλα τις επόμενες κινήσεις τους.
Αντιδράσεις, ή πιο σωστά κινητοποιήσεις, υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον απλό φίλαθλο κόσμο των «πρασίνων» που δείχνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στην αγαπημένη τους ομάδα να υποστεί ακόμα μια κατάφωρη αδικία.
Μάλιστα, μετά το σημερινό φιλικό απέναντι στην ΑΕΛ ετοιμάζουν μαζική πορεία, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα «κλείσουν» το λιμάνι του νησιού. Ο κόμπος, για διοίκηση και κόσμο, έχει φτάσει στο χτένι και αναμένεται να κάνουν ό,τι κρίνουν απαραίτητο, μέχρι την τελική δικαίωση.

 

ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι εντός της νομίμου προθεσμίας των πέντε ημερών θα προσφύγει ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου και θα ζητήσει να ακυρωθεί η εντελώς παράνομη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, η οποία αγνοώντας παντελώς το Άρθρο 35 του Καταστατικού της ΕΠΟ περί μη τροποποίησης κανονισμών, αποφάσισε να καταργήσει στην ουσία τον Διευθυντή Αδειοδότησης, αλλά και τις Επιτροπές Αδειοδοτήσεων (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια), ώστε να μην επιβληθούν ποινές (απαγόρευση μεταγραφών – περιορισμοί μεταγραφών) σε 10 ομάδες της Super League 2 από τις νεοεισαχθείσες στις οποίες ο Διευθυντής Αδειοδοτήσεων και οι Επιτροπές Αδειοδοτήσεων δεν χορήγησαν άδεια ισότιμης συμμετοχής στην Super League 2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την ακύρωση αυτής της παράνομης αποφάσεως θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και θα καταγγείλλει τόσο το προεδρείο της Super League 2 που υπέβαλε το παράνομο αίτημα, όσο και μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων.
* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων στο Αλκαζάρ (Σάββατο 4/9), όπου η λευκή ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass