Aρεσε η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΙΣΟΠΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ 0-0 ΧΘΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE 1

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2021 20:30

Θετικά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν χθες οι παίκτες της ΑΕΛ Κ-17, σε εξ αναβολής παιχνίδι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1, που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα.


Κόντρα στην Ξάνθη οι βυσσινί αγωνίστηκαν με θέληση και πάθος, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία, που είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε πως αυτή η ομάδα φτιάχτηκε πριν από λίγες ημέρες και δεν έχει δώσει μέχρι τώρα ούτε ένα φιλικό παιχνίδι, ενώ απουσίαζαν και παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ.
Παρόλα αυτά και απέναντι στους Ακρίτες που διαθέτουν μία από τις καλύτερες ομάδες του αντίστοιχου πρωταθλήματος, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έδειξαν πως το μέλλον τούς ανήκει, εάν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και κάνουν υπομονή.
Από αγωνιστικής πλευράς, το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αρκετή ζέστη και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Φάσεις το παιχνίδι δεν είχε πολλές, με την ΑΕΛ να έχει και μία αναγκαστική αλλαγή στο 26’, αφού ο Μπαντραλέξης τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς.
Η Ξάνθη είχε δύο καλές στιγμές με τους Τουλουμενίδη και Δεληγιαννίδη. Από την άλλη η ΑΕΛ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της με τον πολύ δραστήριο Νινίκα στο 23’ να κάνει το 1-0 σε σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως έστειλε την μπάλα παράλληλα άουτ. Στο 45’ η Ξάνθη άγγιξε το γκολ, αφού η φάση ξεκίνησε από φάουλ και ο Γουναρίδης από κοντά πήρε την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.
Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ελάχιστες και κυρίως παίχτηκε ένα παιχνίδι τακτικής με την ΑΕΛ να κρατά την εστία της ανέπαφη. Η μεγαλύτερη φάση της Ξάνθης ήταν στο 52’ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Τσελεπάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 87’ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά απέκρουσε σωτήρια την μπάλα ο πολύ καλός Γιώτας. Στις αντεπιθέσεις η ΑΕΛ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, χωρίς πάντως να τα καταφέρει.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλός ο διαιτητής κ. Γεώργιος Ασλανίδης που είχε συνεργάτες τους κ. Γεώργιο Κουτσικανίδη και Καλορογιάννη, όλοι από την Ένωση Πιερίας. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο κ. Αντώνης Ζήλος (Λάρισας).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΛ (Θοδωρής Στεργιάδης): Γιώτας, Πιτσιδήμος, Χαλδούπης, Μπαντραλέξης (26’ λ.τ. Μπάντελης), Ντιντής, Μπαγιώτας, Ασίκογλου, Μπόγδανος (75’ Τσιμπίνης), Νινίκας, Πινακάς, Γκουντάρας (46’ Καζάκος).
ΞΑΝΘΗ (Κώστας Προδρομίτης): Ταξίδης, Μητρούσης (81’ Ανηπαρόπουλος), Βαρσάμης (75’ Γιαρμαντζίδης), Γουναρίδης, Θωμάι, Τσελεπάκης, Ζαχαρής, Τηλαβερίδης (75’ Τσολακίδης), Νικολαΐδης (81’ Μπουτζικούδης), Δεληγιαννίδης (46’ Αγοραστός), Τουλουμενίδης.
*Ηλιόλουστη η χθεσινή ημέρα και στις εγκαταστάσεις των Δένδρων βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιδιών, που αποτελούν και το μέλλον της ΑΕΛ.
Συγκεκριμένα εθεάθησαν ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ Βασίλης Καραπιάλης (στο πηγαδάκι ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνος σε Κ-19 και Κ-17, Ζήσης Ντελόπουλος), ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κώστας Φραντζέσκος, μαζί με τον στενό του συνεργάτη Ηλία Κώτσιο, όπως και ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς, Τάσος Μπεριτζάς.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass