Στη μάχη της Super League1

*ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ Η Κ-17 ΤΗΣ ΑΕΛ *ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (11:00)

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2021 21:09

Μπορεί η πρώτη ομάδα της ΑΕΛ να περιμένει ακόμη τις εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη, στο... ταλαιπωρημένο εδώ και χρόνια πρωτάθλημα της Super League 2, όμως η Κ-17 θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει επάξια το λαρισινό ποδόσφαιρο, στο

αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1.
Σήμερα οι «βυσσινί» ρίχνονται στη μάχη, με την ευχή των Λαρισαίων φιλάθλων να κάνουν ένα θετικό ξεκίνημα το οποίο θα δίνει υποσχέσεις, για μια χρονιά που σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη από πολλές απόψεις, όμως οι «μικροί» γνωρίζουν πολύ καλά, πως πολλά μπορούν να κερδίσουν με σκληρή καθημερινή δουλειά.
Στις 11 το πρωί λοιπόν στα Δένδρα, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ξάνθης, στο βοηθητικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων (προς την πλευρά του δρόμου της κοινότητας), καθώς στο κυρίως γήπεδο γίνονται εργασίες για την αντικατάσταση του τάπητα.
Προπονητής στην Κ-17 της ΑΕΛ είναι ο Θοδωρής Στεργιάδης, ο οποίος έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες της Λάρισας και για μια εβδομάδα περίπου, βρίσκεται στο αντίστοιχο τμήμα της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ.
Η ομάδα της Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΛ θα συγκεντρωθεί σήμερα στις 9 το πρωί στο Στάδιο Αλκαζάρ και από εκεί όλοι θα αναχωρήσουν με το λεωφορείο της ομάδας για το προπονητικό κέντρο στα Δένδρα.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Νίκο Γιώτα, Δαμιανό Αραμπατζή, Θανάση Πιτσιδήμο, Λευτέρη Χαλδούπη, Γιώργο Μπαντέλη, Στέφανο Μπαντραλέξη, Γιάννη Αβραμούλη, Θοδωρή Ντιντή, Γιάννη Κοροντίνη, Κοσμά Μπαγιώτα, Θοδωρή Ασίκογλου, Πέτρο Μπογδάνο, Παναγιώτη Νινίκα, Σταύρο Πινακά, Δημήτρη Γκουντάρα, Παναγιώτη Βογιατζάκη, Θωμά Ντελόπουλο, Κωνσταντίνο Γκόλτσιο, Κωνσταντίνο Καζάκο και Πέτρο Τσιμπίνη. Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους είναι οι: Μιχάλης Ταμπούρης, Νίκος Αντωνόπουλος, Νίκος Βλιώρας και Νίκος Κουκουράβας.
*Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Γεώργιος Ασλανίδης, Γεώργιος Κουτσικανιδης, Θωμάς Καλορογιάννης (άλλαξε χθες), από την Ένωση Πιερίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αντώνης Ζήλος, από την Ένωση Λάρισας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass