Εν αναμονή της πρεμιέρας

*ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΟΥΣ *ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Τ.

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2021 21:01

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, αναμένοντας να οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, που υπολογίζεται πως θα ξεκινήσει μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με τις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν.
Η μετάθεση της πρεμιέρας προφανώς και δίνει τη δυνατότητα στον Αργεντίνο προπονητή Μαρσέλο Στράτσια, να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες και με βάση την πλήρη εικόνα που θα έχει, θα αποφασίσει για το βασικό σχήμα με το οποίο θα ξεκινάει τους αγώνες.
Το ευχάριστο είναι πως και ο ίδιος μένει ευχαριστημένος από την αγωνιστή διάθεση που δείχνουν οι παίκτες, οι οποίοι συνειδητοποιούν πως μόνο με θυσίες μπορούν να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο Απόλλων Λάρισας θα επιδιώξει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά από τώρα δεν μπορεί με ακρίβεια να προσδιορίσει το πού μπορεί να φτάσει και αν η πορεία στο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερη από την περσινή, καθώς οι ομάδες της κατηγορίας είναι οι περισσότερες της ίδιας δυναμικότητας και το έργο των «κυανόλευκων» θα είναι δύσκολο.
Κατά τα άλλα, στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης, τα φιλικά παιχνίδια θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 όπου ο Απόλλωνας θα παίξει στα γειτονικά Τρίκαλα, στο δημοτικό στάδιο της πόλης με τον ΑΟΤ, σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να είναι και πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
ΔΟΚΙΜΕΣ
Στο φιλικό με Τρίκαλα ενδεχομένως να συμμετάσχουν και παίκτες από τον Καναδά, που θα δοκιμαστούν και αν κάνουν τη διαφορά, θα επισπευσθούν οι διαδικασίες από τη διοίκηση της λαρισινής ομάδας για την απόκτησή τους. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.
ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ
Εν τω μεταξύ, στις 22 του μηνός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί και ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στην Ευξεινούπολη της Μαγνησίας με την τοπική Δήμητρα. Ομάδα της Γ’ Εθνικής (4ος Ομιλος) που παρέμεινε στην κατηγορία και στην οποία αγωνίζονται ο πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα Άγγελος Σταυράκης από το Αρμένιο, που ξεχωρίζει για το ήθος του, όπως επίσης και ο ταλαντούχος Κώστας Καμπέρης, ξάδελφος του νυν παίκτη του Ηρακλή Λάρισας και πρώην του Απόλλωνα, Κ. Καμπέρη. Στην περίπτωση πάντως που για τον Απόλλωνα οριστεί αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος, τότε το συγκεκριμένο φιλικό θα αναβληθεί και θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μεθαύριο Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα ανακοινώσει την απόφασή της για το αν χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στον Απόλλωνα Λάρισας.
Η Ε.Ε.Α. δεν χορήγησε χθες πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 στον Α.Σ. Ρόδος, με την απόφαση να είναι επιβαρυντική για τα «ελάφια».

Απέκτησε τον Σάκη Κανούλα
*ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του υψηλόσωμου φορ, Σάκη Κανούλα, ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια της ομάδας και στη Φιλιππούπολη, μετά από απουσία τριών ετών (2017-18).
Είναι ένας προικισμένος σέντερ φορ από τον οποίο η διοίκηση προσδοκεί αρκετά πράγματα αναφορικά με το σκοράρισμα της ομάδας.
Ο υψηλόσωμος φορ Σάκης Κανούλας (1,89 μ.), είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Επανωμής.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άρη, ΟΦΗ, Τύρβανο, Καβάλα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Μακεδονικό, Απόλλωνα Λάρισας, Βέροια, Σαντορίνη.
«Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και η επιστροφή του στα «κυανόλευκα» να συνοδευτεί με ακόμα καλύτερη παρουσία από την προηγούμενη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.
*Τον Κανούλα υποδέχθηκε και παρουσίασε στα γραφεία της ΠΑΕ, ο β’ αντιπρόεδρος κ. Στέλιος Κουκούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass