Ενθουσιασμός στην «πρώτη» του Φιλοκτήτη

Με προπονήτρια της ομάδας την Κατερίνα Τσιάπανου - Βαγγέλης Περδίκης: «Θα είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά»

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2021 21:14

Ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στην ορεινή Μελιβοία, κάτω υπό ιδανικές συνθήκες για προπόνηση, η προετοιμασία του Φιλοκτήτη υπό τις οδηγίες της Τσιάπανου Κατερίνας και με μεγάλη συμμετοχή παικτών, αλλά και φιλάθλων, καθώς το ποδόσφαιρο, και γενικότερα ο αθλητισμός, αποτελούν ίσως την καλύτερη διέξοδο στην πανδημία που μαστίζει την πατρίδα μας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου επιδέχθηκε την καινούργια προπονήτρια, τους παλιούς παίκτες, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δείχνοντας ότι θα σταθεί αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Φιλοκτήτης για ακόμα μια φορά να φανεί αντάξιος της ιστορίας και του μεγέθους του, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.
Στη συνέχεια τελέσθηκε αγιασμός από τον πάτερ Ευριπίδη. Βασικός πυλώνας είναι η στελέχωση του ρόστερ με παιδιά της περιοχής, αλλά και η οργάνωση του σωματείου σε όλα τα επίπεδα.
Πολύ ευχάριστο γεγονός αποτελεί ότι ανανέωσε στην ομάδα όλο το περσινό ρόστερ, για άλλη μια χρονιά.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Άλλα 4 παιδιά από την περιοχή προστέθηκαν στο ρόστερ του Συλλόγου. Επέστρεψε ο Χρήστος Μαλλιάρας από την Προοδευτική Ανάβρας αποκτήθηκε ο αρχηγός της Ανάβρας Κώστας Γιαννουλέας ο επιθετικός του Δωτιέα Αγιάς Βλάχος Νικόλαος και ο αμυντικός του Δωτιέα Χονδροδήμος Περικλής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ
21/09/2021 Ομορφοχώρι - Φιλοκτήτης
23/09/2021 Φιλοκτήτης - Αετόλοφος
28/09/2021 Λαρισαϊκός - Φιλοκτήτης
02/10/2021 Αγώνας Κυπέλλου

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΑΠΑΝΟΥ:
Είμαι υπερήφανη, χρειάζεται όμως υπομονή

Η Κατερίνα Τσιαπάνου επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε και ασφαλώς, όλοι την υποδέχτηκαν στη Μελιβοία και στις γύρω περιοχές, όπως αρμόζει σε μια προπονήτρια ποδοσφαίρου, που τολμά στα δύσκολα μέσα από σκληρή δουλειά να οδηγήσει το ...καράβι μέσα στο απέραντο γαλάζιο, στον σωστό δρόμο.
Ιδιαίτερα συγκινημένη ξεκίνησε την προετοιμασία, τονίζοντας στους παίκτες πως θέλει να της δείχνουν εμπιστοσύνη. Αναλυτικά, λίγο πριν το ξεκίνημα της πρώτης προπόνησης, επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία του νομού με υγεία, σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόταση της Διοίκησης του Συλλόγου του Φιλοκτήτη και αισθάνομαι υπερηφάνεια που θα είμαι μέλος σε έναν Σύλλογο με την ιστορία και τη βαριά φανέλα που έχει.
Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια ευελπιστούμε η ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Και στο τέλος να τα καταφέρουμε, γιατί τα παράλια έχουν καμάρι την ομάδα που από μικρή ηλικία αγαπάνε».
*Επίσης, σε δηλώσεις που έκανε η «ψυχή» του Φιλοκτήτη ο Βαγγέλης Περδίκης, τόνισε τα εξής: «Υπάρχει ενθουσιασμός και πιστεύω πως φέτος θα είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά για την ομάδα, που πλέον πέρασε από τις συμπληγάδες και με καλύτερη οργάνωση, δημιουργεί προσδοκίες. Στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα, μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, που αρχικά φαίνονται ακατόρθωτα. Βήμα - βήμα θα κάνουμε και πάλι ανταγωνιστικό τον Φιλοκτήτη, ενώ η παρουσία στον πάγκο της Κατερίνας, αποτελεί πολυτέλεια για εμάς».

 

ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ
Στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ συμπεριλήφθηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας εναρμονιζόμενος με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass