Ευθ. Ρετζιάς: Εχουμε όραμα και συγκεκριμένο πρόγραμμα

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2021 20:05

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην ΕΟΚ άρχισε, καθώς αύριο Κυριακή όπως ήταν προγραμματισμένο θα αναδειχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας η νέα διοίκηση.

Με αφορμή λοιπόν τις εκλογές στην ΕΟΚ ο Ευθύμης Ρετζιάς, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα, μίλησε για τους βασικούς άξονες της προσπάθειας και τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ.
Όπως επισήμανε, τόσο η προσπάθεια η δική του όσο και των υπολοίπων μελών του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» στηρίζεται «στον εκσυγχρονισμό της κατάστασης» που συνεπάγεται «αναβάθμιση, εξωστρέφεια, αξιοπιστία. Θέλουμε μια Ομοσπονδία που θα είναι πρωτοπόρα, θα συλλογάται, θα προβληματίζεται, θα απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναπτύξει και να μεγαλώσει το μπάσκετ. Προφανώς όλα αυτά δεν θα συμβούν ως διά μαγείας, αλλά χρειάζεται μόχθος» επισήμανε ο Ευθύμης Ρετζιάς και πρόσθεσε πως ένας από τους βασικούς στόχους είναι να αποβάλουν «οτιδήποτε οδήγησε το μπάσκετ στον μαρασμό και εσχάτως στα δικαστήρια. Υπάρχει βεβαίως και το καλό παλιό. Κανείς μας δεν είναι αγνώμων, μηδενιστής, ισοπεδωτικός και αχάριστος. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσέφερε πολύ μεγάλες υπηρεσίες, αλλά άφησε τα πράγματα στάσιμα εδώ και 15 χρόνια».
Όσο για το ποιες θα είναι οι πρώτες προτεραιότητες εφόσον εκλεγούν αύριο Κυριακή, ο Ευθύμης Ρετζιάς είπε:
«Να οργανωθούμε ώστε να αρχίσει αμέσως η ανάπτυξη. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα ακολουθήσουμε με πίστη και αφοσίωση. Υπάρχει όραμα, αλλά βασικά υπάρχει πρόγραμμα με μια συγκεκριμένη τακτική και με ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μας. Δεν κρατάμε κανένα μαγικό ραβδί, αλλά κυριευόμαστε από θέληση για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά ως άνθρωποι που αποτελούμε σάρκα εκ της σαρκός του μπάσκετ».
Τέλος, ο Τρικαλινός παλαίμαχος άσος μίλησε και για τον Νίκο Γκάλη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Γκάλης είναι ο Γκάλης, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Η σύμπραξή του τονώνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, εμπνέει όλη την μπασκετική κοινωνία και επισφραγίζει το όραμά μας που είναι οικουμενικό και δεν πάσχει από αγκυλώσεις και αρτηριοσκληρύνσεις. Αποτελεί επίσης μια δικαίωση διότι είμαστε οι πρώτοι που τον προσκαλέσαμε και του ζητήσαμε να ασχοληθεί με τα κοινά του μπάσκετ, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την αποχώρησή του. Εγώ προσωπικά εκτός από υπέρτατη τιμή, νιώθω και ανατριχίλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass