Διπλή ενεργοποίηση -3 β. στον Απόλλωνα Λάρισας

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2021 20:00

Το θέμα με τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές του συνεχίζεται για τον Απόλλωνα Λάρισας. Έτσι το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε χθες την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε μία εκ των υποθέσεων που αφορούν στους Καρατάσιο και Σουλιώτη. Παράλληλα

στους «κυανόλευκους» επιβλήθηκε και η ποινή -3 β. για οφειλές στον Καρδάνη.
Αναλυτικά: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 158/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Άγγελου Καρατάσιου του Αστέριου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 172/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., πλέον δικαστικής δαπάνης και συνολικά ποσού 14.047,97 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
- Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 157/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημητρίου Σουλιώτη του Χαραλάμπους, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 176/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., πλέον δικαστικής δαπάνης και συνολικά ποσού 8.400 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
- Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Λάζαρου Καρδάνη του Βασιλείου, του ποσού των 2.687,957 ευρώ κατά τα διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της τελεσίδικης με αριθμό 216/2021 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass