Μιχαέλα Λάκη:

Αποχαιρέτησε το US Open με ψηλά το κεφάλι

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2021 20:47

Η Μιχαέλα Λάκη έδωσε μια μεγάλη μάχη με την Alex Eala, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors (και παράλληλα το μεγαλύτερο ταλέντο στην ακαδημία του Rafael Nadal), ήταν καλύτερη από την αντίπαλή της σε όλο το 1ο σετ, είχε match point για να την κερδίσει στο 2ο σετ και να

πάρει τη νίκη, αλλά η Τυρναβίτισσα αθλήτρια δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο της, ολοκληρώνοντας έτσι με ψηλά το κεφάλι την πορεία της στη φάση των "16" του US Open. Ο αγώνας διήρκησε 2 ώρες και 23 λεπτά και έληξε με 4-6, 7-5, 6-4.
«Δυστυχώς ή ευτυχώς στο τένις οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά» επισήμανε από την πλευρά του Ο.Α. «Φοίβος Λάρισας», του συλλόγου της Μιχαέλας Λάκη, ο προπονητής κ. Φοίβος Μιχαλόπουλος σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, τονίζοντας ότι η αθλήτριά του «ήταν πολύ κοντά σε μια τεράστια νίκη… μια νίκη που θα έρθει στο προσεχές μέλλον».
ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ…
Παράλληλα ο κ. Μιχαλόπουλος επισήμανε την ανάγκη στήριξης από την πολιτεία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Θα ήθελα όμως να εκφράσω και ένα παράπονο, σαν Λαρισαίος πάντα είχα το όνειρο να φτάσουμε το τένις στην πόλη μας στο υψηλότερο επίπεδο. Τώρα που σιγά-σιγά τα όνειρά μας παίρνουν σάρκα και οστά θα ήθελα να υπάρχει μια υποτυπώδης βοήθεια από την πολιτεία. Έχουμε φτάσει να παίζουμε σε Grand Slam, να μετακομίζουν παιδιά από άλλες πόλεις και χώρες για να προπονηθούν στην ακαδημία μας και ακόμα ο Δήμος Λαρισαίων εθελοτυφλεί και δεν φτιάχνει ένα κομμάτι ασφάλτου 400 μέτρων για να μη μας πνιγεί η σκόνη στα γήπεδα. Νομίζω είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για έναν Σύλλογο (Ο.Α. Φοίβος Λάρισας) που έχει εν ενέργεια 3 πρωταθλητές Ελλάδος και αλλά τόσα παιδιά που πρωταγωνιστούν σε πανελλαδικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και μια παίκτρια που βρίσκεται στις 4 καλύτερες στον κόσμο στην ηλικία της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass