Θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος...

ΑΕΛ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (1-1) - ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2021 21:14

Αγώνα πρωταθλήματος θύμιζε ο χθεσινός φιλικός αγώνας στη Φιλιππούπολη ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο-χαλί της συνοικίας και ολοκληρώθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.


Μια αναμέτρηση που διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή και αυτό είχε σαν συνέπεια κάποια τάκλιν των παικτών από το πάθος που είχαν, να είναι πιο δυνατά, στον ολισθηρό αγωνιστικό χώρο.
Ένα από αυτά ήταν του Κούλπα πάνω στον Ζησούλη στο πρώτο μέρος, το οποίο δημιούργησε μια μικροένταση στο ημίχρονο, αλλά και στο τέλος, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αποχώρησε από το παιχνίδι και μακάρι να είναι ελαφρύς ο τραυματισμός του.
Υπήρξε δε και παρόμοια ενέργεια από παίκτη των «βυσσινί» πάνω στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Κουτσιούκη.
Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, κανένας πιστεύουμε πως δεν ενεργεί σκόπιμα για τραυματισμό και επιπλέον, τις δύο ομάδες που εκπροσωπούν το λαρισινό ποδόσφαιρο στη Super League 2 και στη Γ’ Εθνική κατηγορία, πολλά τις ενώνουν και λίγα τις χωρίζουν…

 

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ο προπονητής της ΑΕΛ Κώστας Φραντζέσκος χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες από την Κ-19 και είχε την ευκαιρία να δει τα θετικά στοιχεία τους, αλλά και τις αδυναμίες τους.
Επέλεξε δε αρχικά το σύστημα 4-3-3, ενώ δοκίμασε και το 4-4-2, 3-4-3 δίνοντας επιθετικό ρυθμό στην ομάδα.
Με 4-3-3 παρέταξε τον Ηρακλή Λάρισας ο Χρήστος Χατζηλιάδης, μια ομάδα που έδειξε πως αν αγωνίζεται και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με την ίδια σοβαρότητα, έχει πολλές ελπίδες να κάνει το κάτι παραπάνω.
Παίκτες όπως ο Αγρόδημος, ο Γκαλίτσιος, ο Αλεξίου και ο Καμπέρης, σηκώνουν πιο ψηλά τον Σύλλογο της Νεάπολης.

 

ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΕ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν, αλλά οι άμυνες να είναι σχεδόν αλάνθαστες.
Στην επανάληψη, η ΑΕΛ πίεσε και δημιούργησε φάσεις για να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Αντίθετα, ο Ηρακλής, που ήταν πολύ καλός, στο 73’κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με υπέροχο γκολ του Χρήστου Αλεξίου.
Ο Κώστας Καμπέρης από τα αριστερά απέφυγε τους αντιπάλους του και τροφοδότησε τον Λαμιώτη στράικερ, ο οποίος σημάδεψε το αριστερό παραθυράκι και από πλάγια θέση με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1.
Οι «μικροί» της ΑΕΛ δεν το έβαλαν κάτω και στο 83’, ο Ζαχαράκης από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και ο Μιχάλης Τσουμάνης με ωραία κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1.
Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής της Κ-19 Τσέλα με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε την ολική ανατροπή για την ΑΕΛ, όμως το γκολ δεν μέτρησε με υπόδειξη του επόπτη κ. Στάικου ως οφσάιντ.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Δημερά, βρήκε τις δύο ομάδες να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο μετά από πολλές δυνατές μονομαχίες και να αλληλοσυγχαίρονται, ευχόμενοι όλοι τα καλύτερα στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Δημεράς ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Στάικο, Μπουρονίκο.
ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Μισυρλής, Αγγελούλης, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Μαϊδανός, Χαλάτσης, Δάκτυλας, Ζησούλης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Τσουμάνης.
Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Τσάτσος, Αντωνόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τσέλα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης-Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Παπαγεωργίου, Κουτσιούκης, Μπάμης, Καμπέρης, Χρηστίδης, Κούλπας, Αλεξίου, Βαγενάς.
Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Παπαγιάννης, Κακαβίτσης, Τάρτας, Αναδολού, Μπαλαμώτης, Ναρίνογλου, Σταμάτη, Δοδοντσάκης.
*Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 18:00 στην Καρδίτσα, με την τοπική Αναγέννηση.

 

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Μετά τη φιλική αναμέτρηση, είχαμε εκατέρωθεν ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε λόγο για σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Λάρισας παρά τον φιλικό χαρακτήρα του αγώνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διεθνούς 16χρονου ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ελλάδος Κ17 Κυριάκου Ζησούλη.
Αντίθετη είναι η άποψη από την πλευρά της διοίκησης του Ηρακλή, η οποία ευχαρίστησε την ΑΕΛ για το φιλικό και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, διαφωνώντας με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για σκληρά μαρκαρίσματα από την πλευρά των παικτών του Ηρακλή, παραπέμποντας τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο YouTube.
Για να δουν πώς ο Δαβίδ στάθηκε απέναντι στον Γολιάθ.

 

ΒΓΑΖΕΙ Α’ ΚΑΙ Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ημέρα αποφάσεων για τη Super League 2 θα είναι η αυριανή, καθώς μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, θα γίνει και εκλογή Α’ και Β’ Αντιπροέδρου.
Αναλυτικά, έχουμε:
1. Εναρμόνιση καταστατικού με τον Ν. 4809/21 και τροποποίηση αυτού στα άρθρα 1-22.
2. Ορισμός ημερομηνίας κλήρωσης του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
3. Ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
4. Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
*Θα ακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα υπάρξει η εκλογή Α’ και Β’ Αντιπροέδρου. Η σχετική ανακοίνωση:
«ΠΡΟΣ ΠΑΕ Super League 2
Κύριοι
Καλείσθε όπως συμμετάσχετε σε Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 (μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης) στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια» με θέμα ημερησίας διάταξης:
1. Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, εκλογή Α’ και Β’ Αντιπροέδρου.
Καλούνται οι υποψήφιοι όπως καταθέσουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας Α’ και Β’ Αντιπροέδρου στα γραφεία της Ένωσης (τμήμα Πρωτοκόλλου) μέχρι αύριο Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Θωμάς Λευθέρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass