ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Πιστή στο πλάνο της...

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2021 20:10

Μια ακόμη χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για την Προοδευτική Βερδικούσιας, με τους παίκτες να χύνουν καθημερινά πολλά κιλά ιδρώτα στο γήπεδο «Νικόλαος Ι. Μηλιώνης το Καραούλι» και κάτω από εξαιρετικές συνθήκες.


Ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Μπακλαβάς αποτελεί σταθερή αξία στον πάγκο τα τελευταία κοντά είκοσι χρόνια και είναι αυτός που θα καθοδηγήσει και φέτος τους «λύκους», με σκοπό να παρουσιάσει μια Προοοδευτική άκρως ανταγωνιστική η οποία και θα απαρτίζεται από παιδιά από το χωριό, παιδιά νεαρής ηλικίας που θέλουν να διακριθούν.
Η σημαντικότερη αλλαγή υπήρξε στον προεδρικό θώκο, με τον Δημήτρη Καρκατσέλα να αναλαμβάνει τα ηνία, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιάννη Τάκα ο οποίος για 17 συναπτά έτη, πρόσφερε πολλά στους «βυσσινί».
Πιστή στο πλάνο της η Προοδευτική Βερδικούσιας δηλώνει ανυπόμονη να ριχθεί στη μάχη και να δώσει συνέχεια στην πορεία που διέγραψε την περσινή χρονιά, η οποία και διεκόπη λόγω της πανδημίας...

 

Τα φιλικά:
11/9: Δρυμός-Βερδικούσια
16/9: Βερδικούσια-Δρυμός.

 

Τι δήλωσαν...
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ
(Προπονητής):
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να ξεπεράσουμε την πανδημία που τόσο μας ταλαιπώρησε, επιστρέφοντας στην κανονικότητα που μεταφράζεται στο να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι.
Ασχολούμαι 43 χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτά που βιώνουμε, δεν τα έχουμε ζήσει ξανά και εύχομαι να μην τα ξαναζήσουμε και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κοντά δώδεκα μήνες υπάρχει αγωνιστική απραξία για τους παίκτες.
Συμφωνώ με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αναγέννηση Φαρσάλων σχετικά με τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τελευταία, αλλά διαφωνώ να αποσυρθεί από τον χώρο. Εκτιμώ πως υπάρχουν τρόποι να δοθούν λύσεις σε όλα τα ζητήματα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει την παλιά αίγλη που είχε.
Η Πολιτεία (θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άλλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και άλλο το ερασιτεχνικό) θα πρέπει να αναλάβει δράση και να βοηθήσει τα σωματεία να σταθούν στα πόδια τους, με το να δώσει κάποια χρήματα ή υλικά αγαθά ή να αναλάβει τα έξοδα της διαιτησίας, αλλιώς θα εξαφανιστούν οι ομάδες και θα ερημώσουν τα χωριά.
Προτείνω το “rapid test” στους ποδοσφαιριστές να γίνεται ανά δύο εβδομάδες και να το πληρώνει η Πολιτεία γιατί ούτε οι ερασιτέχνες αλλά ούτε και οι ομάδες μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος.
Η προετοιμασία κυλάει μετ’ εμποδίων ειδικά αυτή την εποχή, μιας και αρκετά παιδιά απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες, ενώ άλλοι κάνουν τις διακοπές τους με τις οικογένειές τους.
Να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες του χωριού που βοήθησαν οικονομικά την ομάδα, να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Τάκα και την οικογένειά του για την προσφορά τους στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Βερδικούσιας και του εύχομαι καλή δύναμη και είμαι σίγουρος πως θα τον έχουμε κοντά μας.
Όσο για τους στόχους της Βερδικούσιας, εμείς παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας, ποντάρουμε πολλά στα νέα παιδιά και με την παρουσία των πιο έμπειρων, θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και ό,τι καλύτερο προκύψει...».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ
(Πρόεδρος):
«Καταρχάς καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και να εξελιχθούν τα πράγματα ομαλά και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιάννη Τάκα για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του. Εύχομαι από τη μεριά μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην καινούρια αυτή προσπάθεια που γίνεται. Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η Προοδευτική στηρίζεται αποκλειστικά στα «δικά» της παιδιά και αισιοδοξώ πως θα παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα...».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΟΥΛΑΣ:
«Στόχος της Προοδευτικής είναι πρώτα απ’ όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πλαισιωμένη από νεαρούς κυρίως παίκτες. Θα πορευτούμε και φέτος με τη γνωστή συνταγή και μέσα από συνεχή προσπάθεια θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ:
«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και με την παρουσία ορισμένων πιο έμπειρων, ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος».

 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ:
«Διαθέτουμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παικτών και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά στο διάστημα αυτό της προετοιμασίας και στο τέλος κάτι καλό θα βγει. Είναι πολύ σημαντικό που την ομάδα μας απαρτίζουν παιδιά από το χωριό, το κλίμα είναι εξαιρετικό και εκτιμώ πως όλα θα πάνε καλά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass