Τεστ για νέους σήμερα στην ΑΕΛ

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2021 15:49

Νέο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΛ, αυτήν τη φορά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας στις 17.30.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι ένα καλό τεστ κυρίως για τα νέα παιδιά που θα χρησιμοποιήσει ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος.
Παράλληλα, θα πάρει μαζί του και πέντε έμπειρους παίκτες τους: Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου, Μαϊδανό, Γλυνό και Κούστα.
Στόχος είναι η αξιολόγηση των νεαρών για το πόσο έτοιμοι μπορεί να είναι απέναντι σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και είναι θεωρητικά καλύτερη από τον Αετό Μακρυχωρίου και εννοείται από τον Εορδαϊκο, όπου πάλι είχαν χρησιμοποιηθεί ταλαντούχοι παίκτες.
Για το σημερινό φιλικό ο Ηρακλής Λάρισας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Ηρακλής Λάρισας με περηφάνια και τιμή ανακοινώνει φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΛ την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης (λόγω εργασιών στη Νεάπολη) και καλεί όλους τους φιλάθλους της Λάρισας να το παρακολουθήσουν και να δουν μετά από πολλά χρόνια τον “γεννήτορα” της ΑΕΛ απέναντι στη μεγάλη και ιστορική μας ΑΕΛ, που όλοι αγαπάμε. Η είσοδος στους φιλάθλους θα είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή εντός εξαμήνου βεβαίωσης νόσησης. Γενική είσοδος ανδρών/γυναικών 5€. Παιδιά δωρεάν. Τέλος, ως διοίκηση του Ηρακλή θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τη Διοίκηση του ερασιτέχνη Απόλλωνα και προσωπικά τον πρόεδρό του, Χρήστο Τερζούδη, για την ομόφωνη απόφασή τους να μας επιτραπεί η διεξαγωγή του αγώνα στο γήπεδό τους. Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε στο μέλλον τη βοήθεια αυτή».

 

ΚΡΙΣΙΜΟ ΔΙΗΜΕΡΟ
Κρίσιμο διήμερο θα είναι για την ΑΕΛ αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου, αφού στις 9 Σεπτεμβρίου θα βγουν οι προκηρύξεις των δύο μεγάλων κατηγοριών όπου θα αναφέρουν τον αριθμό και τον τρόπο ανόδου των ομάδων της Super League 2, ενώ την επόμενη μέρα θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 πότε θα γίνει ο διαχωρισμός των ομάδων σε ομίλους και θα ορισθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.
Πάντως, κυκλοφορούν σενάρια ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου κάτι που αν συμβεί αναμένεται σκληρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ που κάνει προετοιμασία από 12 Ιουλίου. Το πρωτάθλημα των 40 ομάδων δείχνει να εκθέτει αυτούς που το δημιούργησαν...

 

Μόλις 10 ομάδες...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μόλις 10 ομάδες πληρούν τα κριτήρια της εγγυητικής και του μετοχικού κεφαλαίου για συμμετοχή της Super League 2. Πάντως μόλις εξεταστούν οι φάκελοι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις...
Δεν είναι τυχαίο ότι χθες σε δελτίο Τύπου που υπέγραψε ο πρόεδρος Νικόλαος Τζουλάκης αναφέρθηκαν τα εξής: «Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPERLEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες.

 

Ξεκίνησαν οι ομάδες Κ19 και Κ17 της ΑΕΛ

Ξεκίνησαν προετοιμασία οι ομάδες Κ19 και Κ17 της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες των προπονητών κ. Αποστόλη Ευαγγέλου (για 3η χρονιά στην Κ19) και Αποστόλη Κατσιάνου (Κ17). Προπονητής φυσικής κατάστασης είναι ο νεαρός Γιώργος Παντελίδης.
Στην Κ19 έγιναν οι παρακάτω μεταγραφές: Γιάννης Παπαϊωάννου (2004), αμυντικό χαφ από Απόλλων/Δήμητρας Τρικάλων. Κωνσταντίνος Τσάτσος (2004), αριστερός χαφ από Πύργο Τρικάλων, Θάνος Τεμπεσίρης (2003), δεξί μπακ από ομάδα της Θεσσαλονίκης και Ελέζι Αριστείδης (2003), αριστερό μπακ γύρισε στην ΑΕΛ.
Στην Κ17 εντάχθηκαν οι εξής παίκτες: Νίκος Βλιώρας (2006), σέντερ φορ από ερασιτεχνική ΑΕΛ, Γιάννης Αβραμούλης (2006), στόπερ από Νέα Πολιτεία, Στέφανος Μπατραλέξης (2006), στόπερ από Νέα Πολιτεία, Θοδωρής Ντιντής (2006), δεξί μπακ από Νέα Πολιτεία, Θωμάς Ντελόπουλος (2005), δεξί χαφ από Νέα Πολιτεία, Νίκος Κουκουράβας (2005), αριστερό μπακ από Δήμητρα Γιάννουλης, Κώστας Γκόλτσιος (2005), δεξί χαφ από Ακαδημία Μπαράζ και Κώστας Καζάκος (2005), αριστερό χαφ από Ακαδημία Μπαράζ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass