Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2021 20:00

Ο Δημήτρης Αλτάνης στον Αετό Μακρυχωρίου

Ένας ακόμα νεαρός και φιλόδοξος ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο δυναμικό του Αετού Μακρυχωρίου.

Συγκεκριμένα, μέλος του Αετού αποτελεί ο κεντρικός μέσος Δημήτρης Αλτάνης. Ο καταγόμενος από τη Φθιώτιδα 20χρονος ποδοσφαιριστής, με θητεία στην Κ17 του Ατρομήτου και στην Κ19 της Λαμίας, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φωκικού κατά τους τρεις μήνες επανέναρξης του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (Απρίλιος - Ιούνιος 2021).
Σήμερα και ώρα 18.00 στο Μακρυχώρι θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ του τοπικού Αετού και της Πελασγιώτιδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων.

 

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας τεχνικός στον Πελαργού

Μια σημαντική προσθήκη έκανε η ομάδα του Πελαργού Λάρισας, καθώς στην τεχνική ηγεσία (μαζί με τον Μίρσα Κούρτοβιτς) θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας.
Ο Κουτσοκέρας διετέλεσε προπονητής με σημαντικές διακρίσεις στις ομάδες ΑΕΛ, ΕΑΛ, Ολύμπια Λάρισας, Τρίκαλα, Γ.Σ. Αμπελώνα, ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, καθώς και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, ένα ευρωπαϊκό και ένα διηπειρωτικό Κύπελλο. Υπηρέτησε ως περιφερειακός προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας για τη Θεσσαλία.
Υπήρξε ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνος ανάπτυξης και σχεδιασμού της ακαδημίας μπάσκετ του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Λάρισας από το 1996-2000.

 

Χοροεσπερίδα του Σμόλικα

Το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής (10/09) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή βραδιά από την ομάδα του Σμόλικα.
Την όμορφη αυτή βραδιά που προετοιμάζει εδώ και λίγες ημέρες η ομάδα της Φαλάνης, αναμένεται να ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής και καλώς εχόντων των πραγμάτων να ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου...
Έχοντας ζωντανή ορχήστρα στην πλατεία του Βλαχομαχαλά στη Φαλάνη με τους Φώτη Τρασιά και Δημήτρη Παράσχο, ο Σμόλικας καλεί τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας για να περάσουν ένα όμορφο βράδυ γεμάτο κέφι και διασκέδαση.

 

Συνεχίζεται το... σίριαλ των εκλογών της ΕΟΚ

Το... σίριαλ των εκλογών της ΕΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) συνεχίζεται. Χθες ο υποψήφιος πρόεδρος Άγγελος Παπανικολάου με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο, ζητώντας είτε την ακύρωση της δικαστικής απόφασης περί δικαιώματος ψήφου των 73 σωματείων είτε την αναβολή των εκλογών.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενδεχομένως να οδηγήσει σε «μπλοκάρισμα» των αρχαιρεσιών, με τον Παπανικολάου να ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή του πως «κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ».
Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Παπανικολάου αναφέρονται τα εξής:
«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.
Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την... άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».
Υπενθυμίζεται πως βάσει των τελευταίων αποφάσεων του Πρωτοδικείου, επιπλέον 73 σωματεία έχουν κανονικά δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ.

 

Φόρμουλα Ενα: Ο Χάμιλτον αποχαιρέτησε τον Μπότας

Μια συλλογή από τις καλύτερες στιγμές των πέντε χρόνων που πέρασε στη Mercedes με τον Βάλτερι Μπότας, ο οποίος θα αγωνιστεί με την Alfa Romeo από την επόμενη σεζόν, κι ένα μεγάλο μήνυμα: «Ήσουν ο καλύτερος συνάδελφος με τον οποίο θα μπορούσα να συνεργαστώ».
Ο Λιούις Χάμιλτον, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα Ένα, θέλησε να αποχαιρετήσει με αυτό τον τρόπο τον Φιλανδό σύντροφό του στα «ασημένια βέλη».
«Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που δούλεψα δίπλα στον Βάλτερι τα τελευταία 5 χρόνια. Ήμασταν μαζί μέρος μιας ομάδας που έχει κατακτήσει 4 τίτλους κατασκευαστών, δίνοντας κίνητρο ο ένας στον άλλον και σπρώχνοντας στα ψηλά και στα χαμηλά», έγραψε ο Βρετανός στο Instagram.
Είναι ο καλύτερος συνάδελφος ομάδας με τον οποίο είχα τη χαρά να συνεργαστώ. Επέδειξες μεγάλη ταχύτητα κι ανθεκτικότητα, αλλά αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο είναι το πρόσωπο κι ο τζέντλεμαν», συνέχισε ο Χάμιλτον.
«Είσαι μεγαλύτερος απ’ όσο φαντάζεσαι κι έχεις μπροστά σου ένα λαμπρό μέλλον. Ευχαριστώ Βάλτερι για όλη την υποστήριξή σου και την υπέροχη συμβολή σου σ’ αυτήν την ομάδα. Θα λείψεις. Σου εύχομαι το καλύτερο για τις μελλοντικές προκλήσεις σου. Τερματίζουμε υπέροχα και παίρνουμε τον όγδοο (τίτλο) για την ομάδα».

 

Οι σημερινές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως ακολούθως:
18:30     ΕΡΤ3     IAAF Diamond League     Ζυρίχη
18:30     ΕΡΤ Sports 2     Πολωνία – Ουκρανία     Βόλεϊ
19:00     COSMOTE SPORT 2 HD     Αρμενία – Λιχτενστάιν     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:00     OPEN TV     Pre Game Show     Ποδόσφαιρο
21:30     ΕΡΤ3     Ελλάδα – Πορτογαλία     Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών
21:45     COSMOTE SPORT 5 HD     Ισλανδία – Γερμανία     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 4 HD     Ιταλία – Λιθουανία     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 9 HD     Αλβανία - Σαν Μαρίνο     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 8 HD     Ουαλία – Εσθονία     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 7 HD     Β. – Ελβετία     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 6 HD     Λευκορωσία – Βέλγιο     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 3 HD     Πολωνία – Αγγλία     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 1 HD     Ελλάδα – Σουηδία     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     COSMOTE SPORT 2 HD     Κόσοβο – Ισπανία     Ευρωπαϊκά Προκριματικά 2021-22
21:45     OPEN TV     Ελλάδα - Σουηδία     Προκριματικά FIFA World Cup 2022

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass