Δουλειά και υπομονή στην ΑΕΛ

*ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ *ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2021 21:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη


Δουλειά και υπομονή χρειάζεται η ΑΕΛ, για να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες υφίστανται και να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.
Οι «βυσσινί» στα δύο τελευταία φιλικά με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-3) και τη Ρόδο (0-0) στο Αλκαζάρ, δεν είχαν την ίδια καλή εικόνα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια της προετοιμασίας και, όπως έγραψε χθες η «Ε», η Διοίκηση κινείται για την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, χωρίς όμως να βιάζεται ιδιαίτερα, με σκοπό να βρει τον κατάλληλο και να μην τα περιμένει όλα από τον Ακούνια, που αναμένεται να επιστρέψει από την Ουρουγουάη μετά τη γέννηση του παιδιού του.
Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος με τους συνεργάτες του, γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτήν την περίοδο, που ουσιαστικά «κτίζονται» οι ομάδες, όταν βγαίνουν οι αδυναμίες υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να βρει η ομάδα τον δρόμο της και να μην επαναλαμβάνονται λάθη που στοιχίζουν.
Η ομάδα της Ρόδου, στην οποία προπονητής είναι ο Αγιώτης και πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου που κάνει μια πολύ καλή δουλειά, έδειξε στη φιλική αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου πως στα παιχνίδια της Super League 2, πρώτα οι ομάδες θέλουν να διασφαλίζουν το μηδέν στην άμυνα και μετά να προσπαθούν για να «κλέψουν» τα παιχνίδια.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη και ώρα 17:30 με τον Ηρακλή Λάρισας όπου θα παίξουν λογικά οι νεαροί που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό με τη Ρόδο.
Το ματς αυτό πιθανότατα να διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για τεχνικούς λόγους και δεν θα γίνει στη Νεάπολη ή το στάδιο Αλκαζάρ.
ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Εν τω μεταξύ, ένα νέο φιλικό θα δώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:00, την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 και προπονητής της είναι ο Περικλής Αμανατίδης, ενώ στη μεταγραφική περίοδο πήγαν στους «κιτρινόμαυρους» οι πρώην «βυσσινί» Νίκος Καρανίκας και Βασίλης Κουτσιανικούλης.
ΜΕ ΞΑΝΘΗ Η Κ-17 ΤΗΣ ΑΕΛ
Στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League 1, η Κ-17 της ΑΕΛ θα αγωνιστεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, με την Ξάνθη.

Στην Παρτιζάνι Τιράνων ο Εργκίς Κάτσε
*ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ   
Εκτός Ελλάδας θα συνεχίσει την καριέρα του μετά από πέντε χρόνια ο Εργκίς Κάτσε, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Παρτιζάνι Τιράνων και θα επιστρέψει στην πατρίδα του για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.
Ο 28χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο από τον Άρη (16 συμμετοχές με 1 γκολ ο περσινός απολογισμός του), δεν βρήκε ομάδα στην Ελλάδα κι επέλεξε να γυρίσει στην Αλβανία, σε μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστική πορεία τα τελευταία χρόνια.
Ο Κάτσε, που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΛ και τη Βικτόρια Πλζεν, υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την Παρτιζάνι και θα ενταχθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass