Στη Γενεύη η 26η Γενική Συνέλευση της ECA

* ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ, ΤΣΕΦΕΡΙΝ, FIFPRO ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2021 20:15

Σύλλογοι-μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης συλλόγων, της ECA (European Club Association)- θα συναντηθούν για την 26η γενική συνέλευση στη Γενεύη της Ελβετίας.


Ανάμεσα στα μέλη της ΕCA είναι και έξι ελληνικοί σύλλογοι: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.
Η συνέλευση θα φέρει ξανά κοντά τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει τους προηγούμενους μήνες, τόσο εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, όσο και λόγω της αποτυχημένης απόπειρας δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Super League.
Θα είναι η πρώτη με διά ζώσης εκπροσώπηση ολομέλεια από τον Σεπτέμβριο του 2019, αν και ένας μικρός αριθμός συλλόγων θα χρειαστεί να συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των περιορισμών του Covid-19, όπως συνέβη στις δύο προηγούμενες συναντήσεις.
Στη γενική συνέλευση, εκτός από τα μέλη της ECA, θα βρεθούν FIFA, UEFA, λίγκες, FIFPRO (σ.σ. η διεθνής ομοσπονδία ενώσεων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών) και εκπρόσωποι των φιλάθλων. Οι παρευρισκόμενοι θα συζητήσουν τις πορείες για τη συνεχιζόμενη μεταρρύθμιση και την «ανοικοδόμηση» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά την πανδημία της Covid-19, θα ακούσουν τον νέο πρόεδρο της ECA, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, να αναλύει το όραμά του και τους στόχους της ECA στο μέλλον, ενώ θα μιλήσουν επίσης ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass