Πρόβα πρωταθλήματος...

ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ (0-0) *ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2021 21:34

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Πρόβα πρωταθλήματος για την ΑΕΛ στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Αλκαζάρ κόντρα στη Ρόδο (0-0) που τελείωσε στο μισοσκόταδο (μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν οι ώρες των φιλικών ή να ανάβουν οι προβολείς), αφού η λαρισινή ομάδα αντιμετώπισε από τον αντίπαλό της συνθήκες πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα η λαρισινή ομάδα είχε συντριπτική κατοχή μπάλας απέναντι σε μια ομάδα που δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία και αμυνόταν αριστοτεχνικά για να παίρνει εκτός έδρας βαθμούς.


Η ΑΕΛ με εξαίρεση ένα σουτ του Νικολιά στο 27’, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, δεν δημιούργησε κάποια άλλη κλασική ευκαιρία, αφού οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έβρισκαν τρόπο να αποκρούουν έστω και την τελευταία στιγμή.
Από την ΑΕΛ, στην οποία η απουσία του Ακούνια είναι αισθητή, δύο παίκτες έκλεψαν την παράσταση, ο Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Αντριάν Κολομπίνο, ενώ η αμυντική γραμμή απέφυγε τα λάθη. Αυτά είναι τα καλά νέα..., τα άσχημα είναι ότι πρέπει να μάθει να διασπά αντίπαλες άμυνες και να κερδίζει εντός έδρας τέτοια παιχνίδια.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Η ΑΕΛ από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα και άρχισε έναν χορό ευκαιριών. Αρχικά στο 11’ όταν από σέντρα του Νικολιά ο Όγκμποε έστειλε από κοντά την μπάλα άουτ και στη συνέχεια ακολούθησαν τρία διαδοχικά σουτ, ένα του Όγκμποε στο 15’ και δύο του Νικολιά στο 21’ και στο 27’. Το πρώτο κατέληξε άουτ, το δεύτερο το απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και το τρίτο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Ακολούθησε ένα σουτ του Κολομπίνο που κατέληξε άουτ για να κάνουν την πρώτη φάση οι φιλοξενούμενοι στο 43’ όταν σέντρα-σουτ του Μαρσελίνιο μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.
Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές, με τον Κολομπίνο να κάνει ένα ωραίο σουτ που κατέληξε άουτ (51’) και στη συνέχεια δύο φορές ο Κούστα δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της Ρόδου, αφού Μακρυδημήτρης και Θεοδωράκης απέκρουσαν τελευταία στιγμή.
Ο χορός των φάσεων της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε στο 90’+4’ με ένα σουτ του Γρηγορόπουλου που κατέληξε άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος (60’ Σουλούκος), Μπέρτος (61’ Παπαγεωργίου), Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Ομάρ, Πατράλης (69’ Κ. Παπαγεωργίου), Κολομπίνο (60’ Γαρουφαλλιάς), Νικολιάς (79’ Γρηγορόπουλος), Γιάκος (60’ Γλυνός), Συμελίδης (60’ Μαυριάς), Όγκμποε (60’ Κούστα).Ρόδος (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Σάαντο, Μακρυδημήτρης, Χίσι, Μίνγκος (19’ λόγω τραυματισμού Ρέτσος), Μάρκοβιτς, Περέιρα, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Σταματελόπουλος, Παπάζογλου, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τσάβες, Δελαπόρτας, Βουργούντζης, Μπότος, Αδαμάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass