ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας...

*ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Ο ΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΥΝΙΑ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2021 21:15

Του Σωτ. Κέλλα

«Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας». Αυτά ήταν τα χθεσινά λόγια του Φραντζέσκου στους παίκτες ο οποίος πριν την ομιλία του έγραψε σε έναν πίνακα όλα τα αποτελέσματα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια.
Οι περισσότεροι παίκτες όταν τους ζήτησε να μιλήσουν επικεντρώθηκαν στην προχθεσινή φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (1-3). Τότε ο Φραντζέσκος τους είπε: «Ας αποκτήσουμε και λίγο θετική σκέψη. Μέχρι το φιλικό αυτό είχαμε συνολικό σκορ 14-4 και μέχρι τότε είχαμε μία ισοπαλία».
Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η ήττα προήλθε από τα λάθη που έκαναν όλοι και πρώτος και καλύτερος ο ίδιος. Τους είπε ότι μετά το 0-1 που έγινε σε 28 δευτερόλεπτα έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους.
Επίσης τόνισε ότι πρέπει να γίνουν αποτελεσματικοί ότι πρέπει να μάθουν να διασπάνε τις άμυνες ενώ όταν κάτι δεν πάει καλά δεν πρέπει να υπάρχει φαγωμάρα, εντάσεις και απελπισία. Τέλος τους είπε ότι έχει ευθύνη ο ίδιος γιατί δεν μπόρεσε να τους δώσει και αυτός μια πληροφορία για να βελτιώσουν την εικόνα τους, ενώ καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια.
Αυτό όμως που μένει ως μεγάλο παράπονο είναι ότι δεν προσπάθησαν αρκετά...
ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Ο ΑΚΟΥΝΙΑ
Λόγω τραυματισμού ο Ακούνια αποφάσισε χθες σε συνεργασία με τη διοίκηση να ταξιδέψει στην Ουρουγουάη όπου θα παραμείνει για μερικές μέρες, καθώς σύντομα η γυναίκα του θα γεννήσει. Ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και θα συνεχίσει τη θεραπεία στη χώρα του.
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας ότι αυτοί που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 3117) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού COVID-19 στο σύνολο της επικράτειας, να προσκομίσουν τη βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού τους για τη δυνατότητα παρουσίας τους στο γήπεδο, φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και τον ΑΜΚΑ τους.
Ένα ποσοστό έως 5% των διαρκείας εισιτηρίων μπορεί να διατεθεί σε νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο (σχετική βεβαίωση), φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και τον ΑΜΚΑ τους, αλλά θα πρέπει σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rabid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.
Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα ετών (12) και έως δεκαπέντε ετών (15) κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα - ταυτότητα κηδεμόνα - ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή Rabid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα για να μπορούν να εισέλθουν.
Οι ανήλικοι έως δώδεκα ετών (12) κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων θα πρέπει εκτός των υπολοίπων στοιχείων (ταυτότητα - ταυτότητα κηδεμόνα - ΑΜΚΑ), σε κάθε αγώνα να προσκομίζουν αρνητικό Self Test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.
Τέλος, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι απο 100 ευρώ έως 600 ευρώ ανάλογα με τη θύρα και περιλαμβάνουν όλους του αγώνες της περιόδου 2021-2022 δηλαδή φιλικούς, κυπέλλου, πρωταθλήματος, play-off.
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ
Αντίπαλος με τον πατέρα του και προπονητή της ΑΕΛ, Κώστα Φραντζέσκο αναμένεται να βρεθεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο γιος του, Ορφέας, που αποχώρησε από την Κ19 του Παναιτωλικού και ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Ο Ορφέας Φραντζέσκος (γιος του παλαίμαχου άσου και προπονητή Κώστα Φραντζέσκου), γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12/10/2000 και αγωνίζεται ως μέσος. Είναι προϊόν της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι την ομάδα Κ19 των «πρασίνων», για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass