Κριτήριο τα φιλικά στον Απόλλωνα

*ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ *ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ (17:00)

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2021 21:03

Του Χρήστου Αρχοντούλη


Την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022 συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Super League 2 . Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως οι υποχρεώσεις τους θα είναι αυξημένες, γι’ αυτό και φροντίζουν να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες εντοπίζονται, τη συγκεκριμένη περίοδο.
Ο Αργεντίνος τεχνικός Μαρσέλο Στράτσια με την πολύτιμη βοήθεια του συνεργάτη του Βαγγέλη Στουρνάρα, μπαίνει σιγά-σιγά στο πνεύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα επιδιώξει η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Από κει και πέρα, τα επόμενα φιλικά παιχνίδια θα αποτελέσουν κριτήριο για το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από το ποδοσφαιρικό σωματείο της Φιλιππούπολης.
Όπως έχει ειπωθεί, το ιδανικότερο για τον κ. Στράτσια θα είναι να δουλέψει με ένα ρόστερ 24-25 ποδοσφαιριστών, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποδεσμευτεί ένας τόσο μεγάλος αριθμός.
Ήδη η μεταγραφή του Σέρβου Ντόλοβατς ναυάγησε, ενώ ο Δημήτρης Κοντοθανάσης που αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του, στον Π.Ο. Ελασσόνας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΙΕΡΙΚΟ
Αύριο ο Απόλλων Λάρισας θα δώσει ένα νέο φιλικό παιχνίδι αυτήν τη φορά στη Φιλιππούπολη με τον Πιερικό και το ματς αυτό θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα, στις 17:00 αντί στις 18:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Ήδη μπήκαμε από προχθές στο φθινόπωρο και οι ομάδες χρειάζεται και εκείνες να προσαρμοσθούν σε νέα δεδομένα, όσον αφορά και στην ώρα διεξαγωγής των φιλικών αναμετρήσεων.
Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα δυνατά φιλικά με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου πιθανότατα στη Φιλιππούπολη και μία εβδομάδα αργότερα στις 18, στο ίδιο γήπεδο με τον Α.Ο. Τρικάλων.
Ενδιάμεσα θα δοθούν και φιλικά με ομάδες Γ’ Εθνικής ή τοπικών κατηγοριών, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, η έναρξη του οποίου αποφασίστηκε για τις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ με τις εκκρεμότητες που υφίστανται δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο παράτασης για αρχές του Οκτώβρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass