Διπρόσωπος ο Απόλλων Λάρισας

*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ *ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Θ. (18:00)

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2021 21:03

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Απόλλων Λάρισας στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, από την οποία και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» με καλή κυκλοφορία της μπάλας, πέτυχαν δύο γκολ και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν περισσότερα.
Γενικά ήταν μια μαχητική ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να δημιουργήσει σχεδόν καμία επικίνδυνη φάση στην εστία της.
Απογοητευτική ήταν η εικόνα στην επανάληψη, όπου ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μαρσέλο Στράτσια χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και αυτό στοίχησε πάρα πολύ.
Οι γείτονες έκαναν …πάρτι, σημείωσαν δύο γκολ και με ανατροπή πήραν το παιχνίδι, ανεβάζοντας την ψυχολογία τους.
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
*Έντονο λαρισαϊκό «χρώμα» είχε η ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς -πέρα από τον σκόρερ του νικητήριου γκολ Σάββα Σιατραβάνη- στην αποστολή της ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας μετείχαν οι Ελασσονίτες δίδυμοι Γιάννης και Θανάσης Κυρίτσης (αγωνίστηκε μόνο ο πρώτος και δημιούργησε το πρώτο γκολ), ενώ θητεία στην ΑΕΛ είχαν οι δύο τερματοφύλακες Βλάντιμιρ Μπάγιτς - Μανώλης Αποστολίδης, ο Πασχάλης Κάσσος και ο Χρήστος Γρομητσάρης.
Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο των Βολιωτών, με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τον βοηθό του Ηλία Παπαθανασίου να έχουν περάσει από τον πάγκο της ΑΕΛ επί εποχής Πλεξίδα, ενώ ο Ελασσονίτης προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης φόρεσε για μία περίοδο (1998-1999) τη «βυσσινί» φανέλα.
Παράλληλα, στη Φιλιππούπολη επέστρεψαν ως αντίπαλοι οι πρώην παίκτες του Απόλλωνα Βαγγέλης Ανδρέου και Γιώργος Τζοβάρας.
* Με ...ελβετικό αέρα διηύθυνε τη φιλική αναμέτρηση η διεθνής ρέφερι Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, τρεις ημέρες μετά την επιστροφή της από τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, όπου είχε οριστεί σε αγώνες του Champions League γυναικών. Το έργο της Μελιβοιώτισσας διαιτήτριας συνέδραμαν με επιτυχία ο έμπειρος βοηθός Βασίλης Μάνος, αλλά και ο νεαρός Θωμάς Βαλιώτης, που δείχνει να βαδίζει στα βήματα του πατέρα του Αντώνη, ενός από τους καλύτερους διαχρονικά Λαρισαίους διαιτητές.
* Συρροή ποδοσφαιρανθρώπων προκάλεσε η διεξαγωγή του προχθεσινού αγώνα, ανάμεσα στις δύο θεσσαλικές ομάδες. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο παλαίμαχος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ Ραφίκ Τζιμπούρ (ασχολείται πλέον με την εκπροσώπηση παικτών), ο μόνιμα εγκατεστημένος στον Βόλο Σέρτζιαν
Τσέροβιτς (συζήτησε με τη διοίκηση του Απόλλωνα για την απόκτηση του δοκιμαστικά αγωνισθέντος Ενές Ντόλοβατς) και ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής των Φιλιππουπολιτών Βαγγέλης Αγγελής.
Τον φιλικό αγώνα παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Αλέξης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτόν τον καιρό, ενώ επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην Αγγλία.
ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
Ο Απόλλων Λάρισας θα δώσει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι μεθαύριο Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 18:00 στη Μίκρα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, καθώς στο «Καυταντζόγλειο» συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass