Τρία στο ρελαντί για την ΑΕΛ...

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2021 21:14

Τρία γκολ στο ρελαντί πέτυχαν οι νεαροί της ΑΕΛ χθες, στο φιλικό παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Εορδαϊκό (0-3), φέρνοντας σε δύσκολη θέση όλα τα στελέχη της ομάδας σχετικά με το ποιοι θα δοθούν δανεικοί.


Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Ζαχαράκης που πέτυχε δύο γκολ (59’, 90’) και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις (πέτυχε άλλα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ), ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Μαυρίας (33’).
Η λαρισινή ομάδα σίγουρα δικαιούτο περισσότερα τέρματα, ιδίως στο πρώτο μέρος που οι γηπεδούχοι δεν ξεπέρασαν τη σέντρα και όταν γινόταν υπήρχε ο πολύ καλός Γκοτζαμανίδης αλλά και ο Χαλάτσης.
Στο δεύτερο μέρος μετά το 0-2, οι γηπεδούχοι απείλησαν, αλλά ο νεαρός Αντωνόπουλος έκανε σπουδαίες αποκρούσεις στα σουτ του Ουζούνι τον οποίο νίκησε και σε τετ-α-τετ στο 80’.
Στα αξιοσημείωτα ότι η ΑΕΛ για πέμπτο φιλικό παιχνίδι δεν έχει δεχτεί τέρμα.
Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ ήταν στο 14’ όταν, σε σέντρα του Γλυνού, η κεφαλιά του Κούστα κατέληξε έξω.
Στο 30’ ο Γλυνός σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μπερμπερίδης εντυπωσιακά απέκρουσε και στο 33’ ο Αγγελούλης κάνει μπαλιά στον Μαυρία που μέσα από τη μεγάλη περιοχή με σουτ κάνει το 0-1.
Στο 52’ ο Αντωνόπουλος απέκρουσε φάουλ του Σιδηρόπουλου, ενώ στο 55’ φάουλ του Μαυρία κατέληξε άουτ.
Στο 59’ ο Ζαχαράκης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε, αλλά ο Μπερμπερίδης απέκρουσε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Μαϊδανός, κεφαλιά-πάσα του Κούστα και ο Ζαχαράκης από κοντά με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 68’ ο Αντωνόπουλος αποκρούει σουτ του Ουζούνι, ενώ τον κερδίζει και σε τετ-α-τετ στο 80’.
Στο 89’ ο Χαλάτσης δεν μπορεί να νικήσει και αυτός σε τετ-α-τετ τον Μιχαηλίδη, κάτι όμως που κάνει ο Ζαχαράκης στο 90’ και διαμορφώνει το 0-3.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Εορδαϊκός βράβευσε τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΛ Τάκη Παραφέστα (τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Κριτσάνης), καθώς και τον πρόεδρο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια (απουσίαζε) με τη βράβευση να κάνει ο Γιώργος Τσιφιτζόγλου και την πλακέτα να παραλαμβάνει μια άλλη μεγάλη δόξα της Λάρισας ο Μιχάλης Ζιώγας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Παραφέστας είναι γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο Μιχάλης Ζιώγας μέλος της τεχνικής ηγεσίας.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Τσιμεντερίδης και οι συνεργάτες του Τζουβάρας, Γεωργιάδης.
Εορδαϊκός: Μπερμπερίδης (71ο Μιχαηλίδης), Καζανάκι (63ο Ουζούνι), Σαπαλίδης (46ο Ανδρονικίδης), Λιάμης (84ο Κουτούπης), Σεκουλίδης (74ο Σπύρλες), Γιαννιός (74ο Μπαμπαλίκης), Τσιντός (84ο Σαββάκης), Γιορεντζίδης (60ο Τζουβάρας) Βλαδίκας (56ο Σικαλόπουλος), Νικολαΐδης (46ο Σιδηρόπουλος), Ηλιάδης (74ο Χιμολάρι).
ΑΕΛ: Σουλούκος (46ο Αντωνόπουλος), Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Γρηγορόπουλος (46ο Ζαχαράκης), Αγγελούλης, Παπαγεωργίου (46ο Ζησούλης), Γλυνός (46ο Χαλάρωσης), Κουτσιανούλης (46ο Δάκτυλας), Μαυρίας, Τσουμάνης (46ο Μιλτιάδης), Κούστα.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ17 ΣΤΙΣ 4-5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Η Super League οριστικοποίησε την έναρξη του πρωταθλήματος Κ19 το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/8) και μία εβδομάδα αργότερα (4-5/9) της Κ17. Στην τελευταία διοργάνωση προστέθηκε η ΑΕΛ που δήλωσε συμμετοχή αυξάνοντας σε οκτώ τις ομάδες του Βόρειου Ομίλου (ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος, ΑΕΛ και Λαμία).

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ
Τη νομιμότητα της συμμετοχής όλων των ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League 2 ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΛ που σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Θα ζητήσουμε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα, πριν χορηγήσει της άδεια συμμετοχής οποιασδήποτε ΠΑΕ να ζητήσει την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού και να ελέγξει κάθε ΠΑΕ, μέσω του οποίου θα αποδεικνύεται τόσο η κατάθεση του ποσού των 350.000€ για το μετοχικό κεφάλαιο, όσο και η δέσμευση άλλου ποσού 150.000€ για την έκδοση της εγγυητικής, το κυριότερο όμως από όλα να ζητήσει τις φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 10 ετών για να ελέγξει το πόθεν έσχες των χρημάτων αυτών.
Εκτός από το ως άνω αίτημά μας προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο κ. Κούγιας τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί τους κ.κ. Αυγενάκη, τον πρόεδρο της Ε.Ε.Α. κ. Τζουλάκη και τον επικεφαλής για τον έλεγχο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Βουρλιώτη.
Η παρούσα ανακοίνωσή μας θα κοινοποιηθεί εκτός των ως άνω και στο Πρωθυπουργικό γραφείο και συγκεκριμένα στον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη».

 

 

Ο Ντουρμισάι στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του πρώην παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την κρητική ομάδα.
Την περσινή σεζόν, ο Ντουρμισάι αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΛ, μετρώντας πέντε γκολ σε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

Ο Δημ. Πινακάς κλήθηκε στην Εθνική ελπίδων

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ελπίδων θα αντιμετωπίσει τη Δανία σε φιλικό αγώνα στις 3 Σεπτεμβρίου και την Ισλανδία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στις 7/9. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιώργος Σίμος, απηύθυνε ενόψει των δύο αγώνων πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές και ανάμεσά τους τον Δημήτρη Πινακά της ΑΕΛ, ενόψει του φιλικού αγώνα Δανία-Ελλάδα στις 03/09 και του αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ισλανδίας-Ελλάδας στις 07/09/2021. Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής: Χρήστος Μανδάς (Ατρόμητος), Κώστας Τζολάκης (Ολυμπιακός), Νίκος Χριστογεώργος (Παναθηναϊκός), Νίκος Αθανασίου (Ατρόμητος), Γιώργος Αντζουλάς (Αστέρας Τρίπολης), Απόστολος Διαμαντής (ΟΦΗ), Βασίλης Ζαγαρίτης (Πάρμα), Απόστολος Κωνσταντόπουλος (Μπέερσοτ), Λευτέρης Λύρατζης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Χριστόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Κώστας Θυμιάνης (Ξάνθη), Άγγελος Λιάσος (ΠΑΣ Γιάννινα), Αλέξανδρος Λώλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Γιάννης-Φοίβος Μπότος (Γκόου Αχέντ Ιγκλς), Γιάννης Σαρδέλης (Παναθηναϊκός), Αντώνης Σιατούνης (Μόντσα), Βασίλης Σουρλής (Ολυμπιακός), Θεοχάρης Τσιγγάρας (ΠΑΟΚ), Φροίξος Γρίβας (ΟΦΗ), Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Βέιλε), Φώτης Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Κούτσιας (ΠΑΟΚ), Θεοδόσης Μαχαίρας (Ιωνικός), Δημήτρης Πινακάς (Λάρισα), Ευθύμης Χριστόπουλος (ΑΕΚ).


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass