Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2021 20:00

Ενισχύει την αμυντική γραμμή ο Αχιλλέας Φ.

Ενισχύει περαιτέρω τα μετόπισθεν ο Αχιλλέας Φαρσάλων με την απόκτηση του αμυντικού Χρήστου Αλεξίου.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια σε πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Για τη μεταγραφή η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Αλεξίου. Αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στόπερ. Ο Αλεξίου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε: Αμπελωνιακό (Α’ τοπικό), Κεχαγιά Προσηλίου (Δ’ Εθνική), Λειβαθώ (Δ’ Εθνική), Βρασιάτη (Δ’ Εθνική), Τρίγλια Ραφήνας (Γ’ Εθνική), Ευηνοχώρι (Α’ τοπικό), ΑΟ Σκοπέλου (Α’ τοπικό), ΑΟ Σκιάθου (Α’ τοπικό), Τύρναβο (Α’ τοπικό). Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων τον Γιώργο Αλεξίου και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

 

Στον Αετό Μακρυχωρίου ο Γιάννης Βλαχάκης

Μία ακόμα μεταγραφή για τον Αετό Μακρυχωρίου, την τρίτη φετινή, αποτελεί ο νεαρός Γιάννης Βλαχάκης. Γεννηθείς στις 17/9/2002, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας, ενώ σε ανδρικό επίπεδο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Παναγροτικού Νικαίας, στον οποίο επέστρεψε το 2020, μετά τη θητεία του για έναν χρόνο στην Κ17 της ΠΑΕ Πανιώνιος. Τον Μάρτιο του 2021 ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής μεταγράφηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με τα χρώματα του οποίου κατέγραψε εννέα συμμετοχές και αναδείχθηκε πρώτος του σκόρερ πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Συμμετέχει στις προπονήσεις του Αετού Μακρυχωρίου από την αρχή της προετοιμασίας και αποτελεί έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή, που εντάχθηκε στους «κιτρινόμαυρους» με στόχο την ατομική του διάκριση μέσα από την πορεία της ομάδας.

 

Αγώνες με εμβολιασμένους αθλητές κατά 95% σε μαζικό αθλητισμό

Μόνο ένα ποσοστό της τάξης του 5% ανεμβολίαστων αθλητών θα επιτρέπεται στους αγώνες μαζικού αθλητισμού από την 1η Σεπτεμβρίου, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, μετά από αίτημα του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Αφορά αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν περισσότεροι από 300 αθλητές. Οι ανεμβολίαστοι αθλητές θα πρέπει να έχουν αρνητικό RCR 48 ωρών ή rapid test 24 ωρών. Η συμμετοχή ποσοστού 5% ανεμβολίαστων αθλητών επετράπη, ώστε να μην στερείται το δικαίωμα συμμετοχής σε όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους ή λόγω ηλικίας.

 

Αρχίζει προετοιμασία ο Λαρισαϊκός

Οι διακοπές έφτασαν στο τέλος τους για τους ποδοσφαιριστές του Λαρισαϊκού, οι οποίοι την προσεχή Δευτέρα και ώρα 18:30 θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Ανδρέου στο γήπεδο του Βιολογικού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ.

 

Eκλεισε Κορδαλή η ΑΕ Κιλελέρ

Τη φανέλα της ΑΕ Κιλελέρ θα φοράει τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Άγγελος Κορδαλής. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Ανάβρα και Αμπελιά. Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23 του μηνός, ενώ τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί έχουν ως εξής:
7/9 με Αχιλλέα Φαρσάλων
11/9 με Λαρισαϊκό
16/9 με Αστραπή Ν.Π.
21/9 με Αμπελιά
25/9 με Πελασγιώτιδα

 

Μουσική βραδιά του Ολύμπου Γόννων

Η Διοίκηση του Ολύμπου Γόννων διοργανώνει σήμερα Παρασκευή μουσική βραδιά με τη συμμετοχή λαϊκοδημοτικής ορχήστρας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία των Γόννων και θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

Ασημένιο μετάλλιο η Τζένγκο

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Κ20 ΣΤΟΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟ ΜΕ ΒΟΛΗ ΣΤΑ 59.60 μ.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό, με βολή στα 59.60 μέτρα, κατά τη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20, στο Ναϊρόμπι. Η 19χρονη αθλήτρια παρά τη μεγάλη... αναμονή -ξεπέρασε τις δύο ώρες- προσπάθησε να ανατρέψει την κατάσταση και να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, που τόσο ήθελε. Οι αθλήτριες χρειάστηκε να μείνουν αρκετή ώρα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω της δυνατής βροχής, που οδήγησε τους διοργανωτές στη διακοπή της ροής του προγράμματος, γεγονός που αποσυντόνισε τις μετέχουσες.
Xάρη στην Ελίνα Τζένγκο, η Ελλάδα κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Ναϊρόμπι και το 12ο στο σύνολο στην Ιστορία της διοργάνωσης από το 1986 μέχρι σήμερα.
Η Τζένγκο είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στον ακοντισμό στη διοργάνωση και η δεύτερη στο σύνολο, καθώς στο βάθρο έχει ανέβει ο Κώστας Γκατσιούδης το 1992 στη Σεούλ. Η Ελλάδα, η οποία έχει συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει με συνέπεια στον πίνακα των μεταλλίων από το 2014 έως σήμερα, σε μια διοργάνωση όπου θεωρείται υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.
Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Αντριάνα Βιλάγκος (Σερβία) με 61.46 μ. από την πρώτη της βολή.

 

Στον δρόμο για το Μουντομπάσκετ 2023

ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

Ολοκληρώθηκαν τα προ-προκριματικά της Ευρώπης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, με οκτώ ομάδες να «σφραγίζουν» τα ισάριθμα εισιτήρια για την προκριματική φάση και οι οποίες είναι οι εξής: Βόρεια Μακεδονία, Σλοβακία, Σουηδία, Πορτογαλία, Λετονία, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο και Ισλανδία. Αποκλείστηκαν οι Ελβετία, Δανία, Ρουμανία και Λουξεμβούργο.
Συνολικά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 που θα φιλοξενήσουν οι Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες μετέχουν 32 ομάδες από την Ευρώπη. Η κλήρωση για τους ομίλους των προκριματικών είναι προγραμματισμένη για τις 31 Αυγούστου.
Οι 32 ευρωπαϊκές ομάδες είναι οι εξής:
Ελλάδα, Βέλγιο, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Λιθουανία, Πολωνία, Ολλανδία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ισλανδία, Λετονία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σουηδία.

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

17:00    COSMOTE SPORT 5 HD    2021 MotoGP Championship    Γύρος 2
20:00    COSMOTE SPORT 6 HD    2021 ATP Masters 1000    Τένις
20:30    ΕΡΤ3    Ελλάδα - Πολωνία    Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών
22:00    COSMOTE SPORT 6 HD    2021 ATP Masters 1000    Τένις
23:15    COSMOTE SPORT 2 HD    Μορεϊρένσε - Μπράγκα    Liga Portugal 2021-22
02:00    COSMOTE SPORT 7 HD    2021 ATP Masters 1000    Τένις
03:00    COSMOTE SPORT 4 HD    Ντάλας Γουίνγκς - Ιντιάνα Φίβερ    WNBA 2021
03:30    COSMOTE SPORT 6 HD    2021 ATP Masters 1000    Τένις

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass