Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «βυσσινί»

ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2021 21:06

Σε ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν εκ νέου οι παίκτες της ΑΕΛ. Μετά το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε οι «βυσσινί» προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων υπό τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του.


Η ΑΕΛ συνεχίζει την επίπονη προσπάθειά της -παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί στη Super League 2 αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και πόσες τελικά ομάδες θα μετέχουν σ’ αυτό- με στόχο να αποκτήσει την αγωνιστική ταυτότητα που θέλει ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος προκειμένου να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους της νέας σεζόν. Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο για τον τεχνικό της ΑΕΛ είναι οι παίκτες να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και παράλληλα να πιστεύουν στην ομάδα.
Χθες το απόγευμα στα Δένδρα το πρόγραμμα περιελάμβανε πιεστική προπόνηση, αγωνιστικά τετράγωνα με τακτική για την επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικολιάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και γι’ αυτό δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη, καθώς επίσης και ο νεαρός Αποστόλης Κοτσανούλης. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του. Αύριο το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Οι «βυσσινί» θέλουν να ανεβάσουν τον βαθμό της αγωνιστικής τους κατάστασης μετά την ικανοποιητική εικόνα που είχαν παρουσιάσει στο φιλικό με τον Άρη και παράλληλα να αφομοιώσουν κάποια στοιχεία της τακτικής που δουλεύουν σε καθημερινή βάση.
Το επόμενο φιλικό της ΑΕΛ θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (το ματς με την Καλαμάτα στον Βόλο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα διεξαχθεί) στο Μακρυχώρι (ομάδα Γ’ Εθνικής) με αντίπαλο τον τοπικό Αετό. Σ’ αυτό το παιχνίδι θα παίξουν κυρίως οι παίκτες που είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά, αλλά και οι πιο νέοι σε ηλικία οι οποίοι θέλουν να δείξουν τις ικανότητές τους. Στα θετικά για τους «βυσσινί» είναι ότι μέχρι τώρα η προετοιμασία εξελίσσεται ομαλά, καθώς δεν αντιμετωπίζονται ουσιαστικά προβλήματα τραυματισμών και επιπλέον το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με βασικό θέμα το ποιοι ποδοσφαιριστές, από τους 36 που μετρά αυτήν τη στιγμή η ΑΕΛ στις τάξεις της, θα δοθούν δανεικοί. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ (ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής και το τεχνικό επιτελείο) θα εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις προκειμένου να «ελαφρύνει» το ρόστερ, τόσο για το καλό της ομάδας όσο και για τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί με στόχο να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να διατηρηθούν στην αγωνιστική δράση.

 

Στην Εθνική Νέων ο Κυριάκος Ζησούλης

Την πρώτη της συγκέντρωση μετά από ενάμιση χρόνο αποχής θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ομάδα Νέων, που ξεκινά την προετοιμασία για τις επίσημες υποχρεώσεις της τον Νοέμβριο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αναστάσιος Θέος κάλεσε για προπονήσεις το διάστημα 19-21/8 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, 27 συνολικά ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και τον Κυριάκο Ζησούλη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass