Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μ. διεκδικούν το Σούπερ Καπ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ (21:30) ΣΤΟ «ΖΙΓΚΝΑΛ ΙΝΤΟΥΝΑ ΠΑΡΚ»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2021 20:15

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν στη Γερμανία διεκδικούν σήμερα (21:30) η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Το κίνητρο της κατάκτησης ενός τροπαίου όπως το Σούπερ Καπ είναι από μόνο του πολύ... σημαντικό, ωστόσο οι (πρωταθλητές) Βαυαροί έχουν ακόμη ένα λόγο για να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στην (κυπελλούχο) Μπορούσια: Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν πανηγύρισε νίκη στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν, ενώ έχασε βαθμούς και στην πρεμιέρα της Bundesliga κόντρα στην Γκλάντμπαχ, με αποτέλεσμα ο 34χρονος προπονητής να «ψάχνει» ακόμη την πρώτη νίκη του στο «τιμόνι» της Μπάγερν. Από την πλευρά της, η Ντόρτμουντ επικράτησε 5-2 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στη δική της... πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να πετύχει το «2 στα 2» κόντρα στην Μπάγερν στο “Der Klassiker”, όπως είναι επίσης γνωστή η αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ έχουν τεθεί οκτώ φορές αντιμέτωπες στο Σούπερ Καπ Γερμανίας, με την προϊστορία να είναι μοιρασμένη, αφού κάθε ένας από τους δύο «μονομάχους» μετράει από τέσσερις νίκες. Οι Βαυαροί είναι οι πολυνίκες του θεσμού με οκτώ τίτλους, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» είναι δεύτεροι στη σχετική λίστα με έξι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση θα χαρίσει στον προπονητή της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ή στον τεχνικό της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε, το πρώτο «μεγάλο» τρόπαιο στην καριέρα τους στη Γερμανία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass