Spielberg Αυστρία και η δράση επανέρχεται στα moto GP

Δραμα με τον Vinales στην Yamaha

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2021 12:35

Αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση επανέρχεται στο Spielberg για τον δεύτερο αγώνα της Αυστρίας. Μετά τον πρώτο πολύ συναρπαστικό αγώνα με νικητή τον Μάρτινς, ο δεύτερος αγώνας που γίνεται σήμερα αναμένεται συναρπαστικός τόσο για τις μάχες που θα γίνουν μέσα στην πίστα, αλλά και για τις μάχες που δίνονται εκτός πίστας. Σοκ προκαλεί στο paddock του MotoGP η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha ότι αποσύρει τη συμμετοχή του Maverick Vinales από το Αυστριακό MotoGP!


“Η απουσία του οδηγού από την ομάδα Monster Energy Yamaha MotoGP team, γίνεται για ανεξήγητη ανώμαλη λειτουργία της μοτοσικλέτας από τον οδηγό, στη διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στον Αγώνα του MotoGP της Στυρίας.
Η απόφαση της Yamaha έγινε μετά από εις βάθος ανάλυση της τηλεμετρίας και των δεδομένων των τελευταίων ημερών.
Το συμπέρασμα της Yamaha είναι ότι οι ενέργειες του οδηγού θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ζημιές στον κινητήρα της YZR-M1, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά ρίσκα για τον ίδιο τον οδηγό και πιθανώς να δημιουργήσουν κίνδυνο σε όλους τους άλλους οδηγούς του Αγώνα του MotoGP.
Ο οδηγός δεν θα αντικατασταθεί για το Αυστριακό GP.
Αποφάσεις που σχετίζονται με το μέλλον θα παρθούν μετά από ακόμα πιο λεπτομερή ανάλυση της κατάστασης και μετά από περαιτέρω συζητήσεις μεταξύ της Yamaha και του οδηγού”, καταλήγει το επίσημο δελτίο Τύπου της ομάδας.
Μια περίεργη κατάσταση λοιπόν, τη στιγμή που ο ίδιος ο Vinales τη Δευτέρα είπε στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη ότι δεν ξέρει τι έγινε στην εκκίνηση και ότι ο ίδιος έκανε ακριβώς ό,τι και νωρίτερα! Βέβαια εάν ο Ισπανός όντως έχει κάνει κάτι περίεργο στη λειτουργία της μοτοσικλέτας, αυτό θα καταγραφεί στο βιογραφικό του, ως κάτι πολύ αρνητικό, τη στιγμή μάλιστα που όλοι περιμέναμε σήμερα να γίνει η ανακοίνωση της υπογραφής του συμβολαίου του με την Aprilia!
Η κόντρα λοιπόν που ξεκίνησε στην Ολλανδία, μετά τις δηλώσεις του Vinales στη Γερμανία, συνεχίζεται σε άλλο επίπεδο από σήμερα, καθώς η Yamaha ουσιαστικά επικαλείται δόλο στις ενέργειες του οδηγού και περιμένουμε και δήλωση του Maverick Vinales σύντομα.
Με αυτά και μ’ αυτά και με τις ομάδες να βρίσκονται σε πλήρη ανταγωνισμό σήμερα στις 3 αναμένεται να δοθεί μια συναρπαστική μάχη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass