Πήρε το χρυσό μετάλλιο χάρη σε εθελόντρια που του πλήρωσε το ταξί!

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2021 20:50

Οι ιστορίες που «κρύβουν» οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι πολλές, περίεργες και αξιοπρόσεκτες. Όμως αυτήν που αφορά στον Ολυμπιονίκη των 110 μέτρων με εμπόδια, Χάνσλε Πάρτσμεντ, όχι μόνο δεν έχει προηγούμενο, αλλά θα μπορούσε να στηρίξει ακόμα και σενάριο για κινηματογραφική ταινία.


Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ «οφείλει» το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Τόκιο, σε μία εθελόντρια, την Τριγιάνα, την οποία εάν λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του αγωνίσματος δεν συναντούσε, δεν θα είχε ανεβεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Τι ήταν αυτό που συνέβη στον Πάρτσμεντ και λίγο έλειψε να του στερήσει την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του; Την ημέρα του ημιτελικού, ο Τζαμαϊκανός δρομέας, ετοιμάστηκε για να μεταβεί στο στάδιο, αλλά μπήκε σε λάθος λεωφορείο, καθώς το όχημα, είχε κατεύθυνση το υδάτινο κέντρο του Τόκιο! Και μόλις το αντελήφθη ο Πάρτσμεντ, έψαξε να βρει βοήθεια. Συνάντησε τη νεαρή εθελόντρια, Τριγιάνα, η οποία του έδωσε χρήματα για να πάει στο στάδιο με ταξί. Και η συνέχεια, είναι γνωστή... Ο Πάρτσμεντ, προκρίθε ως δεύτερος στον τελικό, όπου θριάμβευσε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Μάλιστα, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, αναζήτησε και εντόπισε τη νεαρή γυναίκα, την αποζημίωσε και αφού της πρόσφερε ένα επίσημο πουκάμισο πόλο από την αντιπροσωπεία του, φωτογραφήθηκε μαζί της με το χρυσό της μετάλλιο.
Οι... εκπλήξεις για τη νεαρή Τριγιάνα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο υπουργός Τουρισμού της χώρας την προσκάλεσε να επισκεφθεί το νησί της Καραϊβικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass