Πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ CONFERENCE LEAGUE *Η ΡΙΕΚΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2021 20:44

Πρόκριση στη φάση των πλέι οφ του Conference League πέτυχε ο ΠΑΟΚ νικώντας όσο χρειαζόταν την ιρλανδική Μποέμιαν (2-0). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε καλές εντυπώσεις στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, αλλά επέδειξε μειωμένη αντίδραση στην επανάληψη.


Με γκολ από τα αποδυτήρια στο 4’ από τον Στέφαν Σβαμπ, ο ΠΑΟΚ πήρε νωρίς το προβάδισμα, που του απομάκρυνε το άγχος για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Από ασίστ του Μπίσεσβαρ, ο Αυστριακός χαφ με ωραία «ζυγισμένη» κεφαλιά παραβίασε την ιρλανδική εστία για το 1-0.
Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα γκολ του με ωραία μετωπική επίθεση του Μπίσεσβαρ και άψογο τελείωμα, από ασίστ του Ελ Καντουρί, ενώ στο 35’ ο Μαροκινός μέσος με δυνατό σουτ είχε οριζόντιο δοκάρι. Η μπάλα στη συνέχεια έσκασε στη γραμμή, αλλά ο διαιτητής χωρίς VAR έδειξε συνέχεια του παιχνιδιού.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σουάρες (85’ Τέϊλορ), Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Κούρτιτς (73’ Εσίτι), Αντ. Ζίφκοβιτς, Ολιβέιρα (73’ Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (85’ Μουργκ), Ελ Καντουρί.
Μποέμιαν (Κιθ Λονγκ): Tάλμποτ, Λάιονς (86’ Φίλι), Κόρνβαλ, Φίνερτι, Μπρεσλίν, Ντιβόι (85’ Μαλόουν), Μπάκλεϊ, Κόουτ (62’ Γουόρντ), Τίρνεϊ (77’ Λέβινγκστον), Μπαρτ, Κέλι.
*Η κροατική Ριέκα θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του UEFA Conference League, καθώς νίκησε με 4-1 τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε με συνολικό σκορ 4-2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass