«Επιασε λιμάνι» ο Λεωνίδας Κούτσικος

* ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2021 20:38

Τον νέο σταθμό - ή μάλλον το νέο «λιμάνι» - της ποδοσφαιρικής του καριέρας βρήκε ο Λαρισαίος τερματοφύλακας Λεωνίδας Κούτσικος, ο οποίος συμφώνησε να αγωνιστεί με τον Α.Ο. Καραβά του Πειραιά που θα λάβει μέρος για δεύτερη διαδοχική περίοδο στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.


Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 21 Φεβρουαρίου 1995) Κρανιώτης στην καταγωγή αθλητής ήδη τέθηκε στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Σπάθα (γιος του νυν προέδρου της ΕΠΣ Πειραιώς Γιάννη Σπάθα και αδελφός του άλλοτε διεθνούς διαιτητή Ηλία) και πλέον προετοιμάζεται για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση, που φέρνει την πειραϊκή ομάδα να ταξιδεύει στα Χανιά για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Άρη Σούδας.
Ο Κούτσικος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη, ενώ ακολούθησε η ένταξή του στις ομάδες Νέων του Άρη Θεσσαλονίκης και του ΠΑΣ Γιάννινα. Η διαδρομή του στη συνέχεια περιλάμβανε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (Γ’ Εθνική, 2014-15), τον Τύρναβο 2005 (Γ’ Εθνική, 2015-16), το Σούλι Παραμυθιάς (Α’ Κατηγορία Θεσπρωτίας, 2016-17), τον Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ Εθνική, 2017-18), την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Γ.Σ. Αλμυρού (Γ’ Εθνική, 2018-19).
Κατά την περίοδο 2019-20, κατέγραψε την πιο μεστή παρουσία του, υπερασπιζόμενος την εστία του Ατρομήτου Παλαμά υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ Τάκη Παραφέστα και αναδεικνυόμενος σε βασικό πρωταγωνιστή της παραμονής της καρδιτσιώτικης ομάδας στη Γ’ Εθνική (επί της ουσίας, όμως, είχε ήδη μετατραπεί σε τέταρτη ιεραρχικά κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου). Λόγω του διορισμού του ως
εκπαιδευτικός στην Αττική, αναζήτησε ομάδα στο λεκανοπέδιο και συμφώνησε με την ΠΑΕ Ασπρόπυργος (προπονητής ήταν ο πρώην της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης) χωρίς να μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League που άρχισε στα τέλη Μαρτίου, ενώ - κατά την έκτακτη μεταγραφική περίοδο που χορηγήθηκε - ακολούθησε η συμφωνία του με την Ηλιούπολη, κάτω από τα δοκάρια της οποίας αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής (6 Ιουνίου, Αήττητος Σπάτων - Γ.Σ. Ηλιούπολης 1-2).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass