Ανετη πρόκριση για Τσιτσιπά

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2021 20:14

Δώρο γενεθλίων στον... εαυτό του έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς («έκλεισε» χθες τα 23 χρόνια ζωής), καθώς νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ με 2-0 (6-3, 6-2) και προκρίθηκε στους «8» του Rogers Cup.


Στο κεντρικό κορτ του τουρνουά του Τορόντο, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ρώσο αντίπαλό του και αργυρό Ολυμπιονίκη του Τόκιο (Νο 28 στην παγκόσμια κατάταξη), φτάνοντας τις 4 νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Στην προημιτελική φάση ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος λίγο νωρίτερα νίκησε τον Σέρβο Ντούσαν Λάιοβιτς με 2-0 σετ (6-4, 6-3).
Αμέσως μετά τη νίκη του επί του Κάρεν Χατσάνοφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες και την πατρίδα μας που δοκιμάζεται εδώ και μέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Στην... καθιερωμένη υπογραφή του νικητή με μαρκαδόρο στην κάμερα της παραγωγής που καλύπτουν τους αγώνες τένις του Τορόντο, ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε «Pray for Greece» («προσευχόμαστε για την Ελλάδα»), δείχνοντας τη στήριξή του για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.
ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΣΑΚΚΑΡΗ
Στις «16» ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Rogers Cup. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στα σημεία, με 4-6, 6-3, 7-6 (2) από τη Λευκορωσίδα Βικτόρια Αζαρένκα στο Μόντρεαλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass