Τριήμερο ξεκούρασης για τους παίκτες της ΑΕΛ

*ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ *ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΗΣΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2021 21:11

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ένα μικρό αλλά απαραίτητο διάλειμμα ξεκούρασης θα απολαύσουν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, με αφορμή και τη μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, οι παίκτες της ΑΕΛ. Ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος έδωσε τριήμερο ρεπό στους «βυσσινί», οι οποίοι θα επιστρέψουν

στις υποχρεώσεις τους τη Δευτέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.
Χθες το πρωί οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν την τελευταία τους προπόνηση σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Ατομική προπόνηση ακολουθεί ο Νίκολα Γιακιμόφσκι (ειδικό αερόβιο πρόγραμμα), ενώ οι Αμπούντ Ομάρ και Μάριος Όγκμποε πραγματοποιούν έξτρα πρόγραμμα επειδή είναι λίγο πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Τέλος, ο Ντίνου Γκράουρ που ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο απείχε από την προπονητική διαδικασία και από την ερχόμενη εβδομάδα, αφού αποφανθεί το ιατρικό τιμ, θα γίνει γνωστό το πότε θα μπει σιγά-σιγά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Η ΑΕΛ αυτήν τη στιγμή διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ με 36 συνολικά ποδοσφαιριστές (με μ.ό. ηλικίας τα 24,5 έτη) και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ του γενικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάκη Παραφέστα, του προπονητή Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του, κ. Ζιώγα, Κώτσιου, Μαντζιώκα και Τσότσα, προκειμένου να εξεταστεί ποιοι παίκτες θα δοθούν δανεικοί, οι οποίοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στην Κ19 και θα πρέπει ωστόσο να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.
Σε ό,τι αφορά στα φιλικά παιχνίδια, η ΑΕΛ θα δώσει το επόμενο την ερχόμενη Τετάρτη (18/8) στον Βόλο (18:00) με αντίπαλο την Καλαμάτα, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της στο Πήλιο. Θα ακολουθήσουν στη συνέχεια τα φιλικά παιχνίδια με Αετό Μακρυχωρίου το Σάββατο 21 Αυγούστου στο γήπεδο Μακρυχωρίου και την Τετάρτη 25 Αυγούστου στο γήπεδο Πτολεμαΐδας με τον Εορδαϊκό.
Από κει και πέρα την Τετάρτη 1/9 η ΑΕΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ τον Ολυμπιακό Βόλου, στις 4/9 ημέρα Σάββατο θα φιλοξενήσει τη Ρόδο του Αγιώτη τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου, ενώ το Σάββατο 18/9 θα διεξαχθεί η ρεβάνς αυτής της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΗΣΟΥΛΗΣ
Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Παίδων (U17) Αλέξανδρος Αλεξιάδης κάλεσε για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από 17 έως 19 Αυγούστου, 25 συνολικά ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΛ Κυριάκο Ζησούλη.
Με αφορμή την πρόσκληση του 16χρονου ποδοσφαιριστή των «βυσσινί» στην Εθνική Παίδων, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι αποτελεί τιμή για την ομάδα της Λάρισας ποδοσφαιριστές της να φοράνε το εθνόσημο και να ακούν τον Εθνικό Ύμνο. Όπως επισημάνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση «ακόμα ένα παιδί μας, ο Κυριάκος Ζησούλης, που μόλις έκλεισε τα 16 του χρόνια εκλήθη στην Εθνική ομάδα Παίδων.
Έτσι η ΑΕΛ μαs, παρά το ότι το βρώμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου μαζί με βρώμικες ομάδες που τώρα αγωνίζονται στη SL1, αλλά πολύ σύντομα θα έχουν την τύχη του Πλατανιά, της Ξάνθης, της Κέρκυρας, της Καλλονής, του Πανθρακικού, του Ακράτητου και άλλων ομάδων - σφραγίδων χωρίς ιστορία, που μας ανάγκασε έστω προσωρινά να αγωνιζόμαστε στη Super League 2, απολαμβάνει την τιμή εκτός του Δημήτρη Πινακά, που είναι αναντικατάστατο πλέον στέλεχος της Εθνικής Νέων, μετά από πολλά χρόνια να έχει δύο 16χρονους στην Εθνική Παίδων, αφού εκτός από τον Κυριάκο Ζησούλη που εκλήθη σήμερα, στην Εθνική Παίδων είναι στέλεχος κι ο επίσης 16χρονος τερματοφύλακάς μας Λάμπρος Αντωνόπουλος.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για μια ποδοσφαιρική ομάδα από το να φοράνε οι ποδοσφαιριστές της το Εθνόσημο και να ακούν τον Εθνικό Ύμνο.
Είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα από τους 30 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της, που πλέον αποτελούν τη βάση του ρόστερ, θα κληθούν και άλλοι νεαροί και μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές μας στις Εθνικές ομάδες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass