Ανταγωνιστική θέλει την ΑΕΛ ο Κ. Φραντζέσκος

*ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ *ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΑΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α’ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2021 21:05

«Παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος, της Super League 1. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να ξαναβρεθούμε εκεί που μας αξίζει» δήλωσε μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη ο τεχνικός των «βυσσινί» Κώστας Φραντζέσκος.

Γενικά έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθεια των παικτών του και τις αντιδράσεις που έβγαλαν στην επανάληψη, όταν οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση, για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. «Ήθελα να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας, κάτι που το καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Όταν κάνεις και αλλαγές, θα πέσει ο ρυθμός. Είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, το πρωτάθλημά μας ξεκινάει σε 1,5 μήνα, άρα δεν ζητάμε πολλά αυτήν τη στιγμή», επισήμανε ο κόουτς των «βυσσινί», ενώ αναφερόμενος στις πολλές αλλαγές, τόνισε: «Η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουμε πού είναι η θέση της. Θέλω να έχουμε μια κυρίαρχη ανταγωνιστική ομάδα, κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα».

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ
Σαφώς ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας του και την επαγγελματική ευσυνειδησία που έδειξαν στη διάρκεια της παραμονής στο Καρπενήσι, ο κ. Φραντζέσκος αποφάσισε να δοθεί τριήμερη άδεια στους παίκτες, για να χαρούν τον Δεκαπενταύγουστο με τις οικογένειές τους. Θα προπονηθούν λοιπόν σήμερα το πρωί και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα 16 Αυγούστου στα Δένδρα.

ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έκλεισε η ΑΕΛ στο πλαίσιο της προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.
Συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 18:00 θα αγωνιστεί στον Βόλο με την Καλαμάτα, ομάδα που προετοιμάζεται στη γειτονική πόλη.

ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Κ17
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Super League 2 έχει το δικαίωμα να διατηρεί ομάδα μόνο Κ19.
«Επειδή είναι αναγκαίο κατά την τρέχουσα σεζόν να διατηρήσουμε και ομάδα Κ17 για να έχουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επανδρώσουν τη σεζόν 2022-2023 την ομάδα Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League 1, όπου προσδοκούμε ότι θα αγωνιζόμαστε, έχουμε καταλήξει στην απόφαση να αποκτήσουμε μία ομάδα τοπικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ώστε εκεί να αγωνίζονται, εκτός άλλων αξιόλογων ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται σε αυτήν ανεξαρτήτου ηλικίας, και οι ποδοσφαιριστές της Κ17.
Κατόπιν των ως άνω, παρακαλούμε τους παράγοντες των σωματείων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας που επιθυμούν να συνεργαστούν με την ΠΑΕ ΑΕΛ, να επικοινωνήσουν με τους κ. Παραφέστα, Χριστακόπουλο και Κοταρέλα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και στο τηλέφωνο 2410-259.000», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass