Βλέπει ψηλά ο φετινός Ηρακλής Λάρισας

*ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΧΗΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Δ. ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ *ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2021 21:15

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ εθνική κατηγορία και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Στηριζόμενος σε παίκτες που ήταν στην ομάδα, αλλά και στους καινούργιους που ήρθαν, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να πετύχουν αυτό που για πολλούς θεωρείται ακατόρθωτο.
Και στη χθεσινή «πρώτη» είχαμε μια νέα ηχηρή μεταγραφή, αυτή του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Χασομέρη από την Κομοτηνή, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις με «βαρύ» βιογραφικό και θητεία και στην ΑΕΛ το 2013.
Αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους «κυανόλευκους» και να βοηθήσει σημαντικά.
Ο Ηρακλής έφτασε τις δέκα μεταγραφές μέχρι τώρα και μεταξύ αυτών εκτός του Χασομέρη, τα καινούργια πρόσωπα είναι και οι: Χρήστος Αγρόδημος, Ανδρέας Χατζηλιόντας, Βασίλης Παπαγεωργίου, Στέργιος Δοδοντσάκης, Χρήστος Αλεξίου, Κώστας Χάμος, Άκης Βαγενάς, Πρόδρομος Κουτσούκης και Αποστόλης Κούλπας.
*Πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Αθανάσιο, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στην ομάδα γενικότερα, που εκπροσωπεί τη συνοικία της Νεάπολης και το λαρισινό ποδόσφαιρο στον χώρο της Γ’ Εθνικής.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Ηρακλής Λάρισας, που δήλωσε ως γνωστόν συμμετοχή και στο Κύπελλο Ελλάδος.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 13/8 Ρήγας Φεραίος - Ηρακλής Λάρισας
Σάββατο 21/8 Ηρακλής Λάρισας - Νέο Κεραμιδι
Κυριακή 29/8 ενδεχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας (1η φάση)
Τετάρτη 1/9 Ηρακλής Λάρισας - Απόλλων Λάρισας
Σάββατο 4/9 Α.Ο. Φηκη - Ηρακλής Λάρισας
Τετάρτη 8/9 ΑΕΛ - Ηρακλής Λάρισας

12/9 ενδεχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου 2η φάση
19/9 Ηρακλής Λάρισας - Ατρόμητος Παλαμά (αν δεν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα 19/9).
* Τα φιλικά παιχνίδια μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα και με την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και την αναμενόμενη έναρξη του πρωταθλήματος.

PROEDROS.jpg

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ:

Θέλουμε να κάνουμε μόνο έναν άθλο…

Καλά «διαβασμένος» και από τη μυθολογία ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ, τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κάνει μόνο έναν άθλο… Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Αρχικά να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που είστε σήμερα εδώ παρόλη την υψηλή θερμοκρασία. Για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται θέλω πάνω απ’ όλα να ευχηθώ να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και επιτέλους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς διακοπές. Εμείς σαν Ηρακλής τις δύο χρονιές που παίζουμε στη Γ’ Εθνική δυστυχώς δεν έχουμε ολοκληρώσει αγωνιστικά μια χρονιά. Να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας να είναι υγιείς και να δώσουν ό,τι έχουν για αυτό το ιστορικό σωματείο που λέγεται Ηρακλής Λάρισας. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος της ομάδας με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουμε κάνει, είναι να πρωταγωνιστήσουμε φέτος στον όμιλο που θα παίξουμε. Έχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και ευελπιστούμε ότι θα παρουσιάσουμε ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό σύνολο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Εξάλλου ο Ηρακλής της μυθολογίας έκανε 12 άθλους, εμείς θέλουμε να κάνουμε μόνο 1 άθλο για να βρεθεί ο Ηρακλής εκεί που δεν βρέθηκε ποτέ μέχρι σήμερα».

Τι είπαν προπονητής και παίκτες

Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν ο προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης και παίκτες της ομάδας, οι οποίοι τόνισαν τα εξής:

PROPONHTHS.jpg

Χρήστος Χατζηλιάδης (προπονητής):
«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο τον κόσμο, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά.
Να έχουμε υγεία, να χαρούμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά... να παίζουμε ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε σαν προπονητικό team τον κ. Λάμπρο Ιωακείμ και τη διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας, γιατί συνεργαζόμαστε για ακόμα μια χρονιά με μεγάλη χαρά και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα ήθελα να ευχαριστήσω τα περσινά παιδιά που αποχωρήσαν από την ομάδα γιατί κάναμε έναν άθλο σε μια όντως πολύ δύσκολη χρονιά. Φέτος η ομάδα θέτει ακόμα πιο υψηλούς στόχους, γι’ αυτό και οι μεταγραφές που έγιναν είναι παιδιά που θέτουν υψηλούς στόχους σαν προσωπικότητες έχοντας παίξει σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Θέλουμε το πάντρεμα παλιών και νέων παιχτών να βάλει τον Ηρακλή σε πολύ υψηλές θέσεις. Αν το πετύχουμε αυτό θα γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά, αλλά πάντα αυτό που χαρακτηρίζει τον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια είναι ότι η σεμνότητα και η ταπεινότητα που τον διακρίνει θα συνεχιστεί και φέτος. Σεμνά, ταπεινά, με πάρα πολύ δουλειά και υγεία, χωρίς τραυματισμούς όλα θα πάνε καλά».

IMG_1182.jpg

Κωνσταντίνος Μπαλαμώτης:
«Εύχομαι αυτή η χρονιά να αναδείξει όσους περισσότερους παίκτες γίνεται και να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο στόχος για μένα είναι να μπορέσω να πάρω μεταγραφή σε μια ΠΑΕ, σε κάποια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και να μπορέσω να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας».

DODONTSAKHS.jpg
Στέργιος Δοδοντσάκης:
«Όλοι οι παίκτες να έχουμε υγεία, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μία σοβαρή και δυνατή προετοιμασία και θα φανούν όλα στο αποτέλεσμα».

XATZHNIOTAS.jpg

Ανδρέας Χατζηλιόντας:
«Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά, πως είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Από την πλευρά μου θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, ενώ όλοι μας σεμνά και ταπεινά, χρειάζεται να συμβάλουμε ώστε να υπάρχει ηρεμία και στο τέλος θα δούμε αν καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση».

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Θωμάς Λευθέρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass