Μαχητική η ΑΕΛ για 70’ κόντρα στον Aρη

*ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (0-0) *ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΙΑ, ΓΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2021 20:00

Η ΑΕΛ ήταν μαχητική για 70’ περίπου χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη και απέσπασε λευκή ισοπαλία, στο τρίτο της φετινό φιλικό παιχνίδι.


Έδειξε μια καλή αγωνιστική εικόνα με συνοχή και θέληση των παικτών της να χαρούν το παιχνίδι και απέναντι σε μια ομάδα που σαφώς είναι πιο έτοιμη αγωνίστηκε με πάθος, δείχνοντας στοιχεία ομάδας Super League 1 και όχι Super League 2, κατηγορία στην οποία αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός των «βυσσινί», Κώστας Φραντζέσκος, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, τις αντιδράσεις τους και φυσικά πού πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, για να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση.
Αρκετά καλή εμφάνιση για την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, που έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ και γενικά ήταν μια ομάδα που πήγε καλά «διαβασμένη» στη Θεσσαλονίκη και τη διέκρινε η σοβαρότητα. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω καύσωνα, αλλά και τα πολλά νέα πρόσωπα, είχαν ως αποτέλεσμα να εξελιχθεί ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, πολλά λάθη και κυρίως παιχνίδι κέντρου.
Ο Άρης χωρίς χημεία, δεν έκανε απολύτως τίποτα επιθετικά, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της ΑΕΛ, που δεν του επέτρεψε να παίξει στην ταχύτητα που έχει συνηθίσει να παίζει και του έλειψε και η δημιουργικότητα. Δεν είχε μάλιστα ούτε τελική στο πρώτο μέρος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 40’ δεν υπήρχε φάση άξια αναφοράς και μέσα σε πέντε λεπτά, η ΑΕΛ που είχε καλή παρουσία απείλησε δύο φορές.
Στο 42’ με τον Ακούνια που έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 45ο λεπτό ο Γιάκος, προ κενής εστίας, αστόχησε σε μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία από κοντά.
Καλύτερη στιγμή για τον Άρη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν μετά από γύρισμα του Γκάνεα, δεν πρόλαβε ο Τζέγκο (είχε πλάγια το σώμα του) να κάνει το τακουνάκι και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των «βυσσινί» και στον εξαιρετικό Σουλούκο, που όπως και οι άλλοι τερματοφύλακες, αναμένεται να υπερασπιστούν με επιτυχία την εστία τους και στους επίσημους αγώνες.
Στο 86’ πέτυχε γκολ ο Ζησούλης γιατην ΑΕΛ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Αγγελάκης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Πέτρο Πάτρα, Ηλία Παπαδόπουλο, ενώ 4ος ήταν ο Φώτης Τζίκας.
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης (61’ Ντένις), Γκάνεα (89’ Μαρμαρίδης), Σάκιτς (46’ Σούντγκρεν), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Ασλανίδης (61’ Φαμπιάνο), Ματίγια (46’ Ντιαγέ), Τζέγκο (46’ Σάσα), Μπρούνο Φελίπε (46’ Μπερτόγλιο), Ματέο Γκαρσία (69’ Ντουάρτε), Χαΐροβιτς (57’ Μπρούνο Γκάμα), Μαντσίνι (46’ Μάνος).
ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος (46’ Σουλούκος), Παπαγεωργίου Θ. (90’+4’ Δάχτυλας), Μαϊδανός (46’ Θεολόγου), Ηλιάδης, Μπέρτος (61’ Κοτζαμανίδης), Πατράλης (80’ Χαλάτσης), Κοτσιανούλης (34’ λ.τ. Κ.Παπαγεωργίου), Γιάκος (61’ Κούστα), Γλυνός (46’ Κολομπίνο), Συμελίδης (61’ Μαυριάς), Ακούνια (80’ Ζησούλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass