Δυνατός για μία ακόμα χρονιά

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2021 21:15

Δυναμική παρουσία για μία ακόμα χρονιά θέλει να έχει στη Super League 2 o Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Αθανάσιο, που ευχήθηκε η ομάδα με τη βοήθεια του Θεού να υλοποιήσει τους στόχους της και να πάνε όλα καλά.
Όσον αφορά στο ρόστερ που ακόμη δεν ολοκληρώθηκε, υπάρχουν μεγάλες διαφορές από την περσινή χρονιά και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό με πόσους παίκτες θα δουλέψει στις προπονήσεις ο Αργεντίνος τεχνικός Μαρσέλο Στράτσια, αξιολογώντας το υλικό.
Συνεργάτης του θα είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ενώ η … σημαία του Απόλλωνα, ο Μπάμπης Μπακαρός, που πέρυσι ήταν στον Α.Ο. Τρικάλων, ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων.
 Σημαντικό κομμάτι για τους «κυανόλευκους» και η παρουσία του Τάσου Κυριάκου, ο οποίος μετά την καριέρα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τη Φιλιππούπολη, ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή.

Λίγα λόγια και συμπαράσταση στους πυρόπληκτους

Η θερμοκρασία στη Φιλιππούπολη ανεβοκατέβαινε χθες στους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και όλοι στην ομάδα είχαν να πούνε λίγα λόγια, σκεπτόμενοι παράλληλα και τους πυρόπληκτους που υπέστησαν τεράστιες ζημιές. Απουσίαζαν δικαιολογημένα από τη χθεσινή «πρώτη» ο Χατζής και ο Καρρίκι.
 Στις δηλώσεις που έκαναν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς, ο γενικός διευθυντής Τάσος Κυριάκος, ο προπονητής Μαρτσέλο Στράτσια, ο συνεργάτης του Βαγγέλης Στουρνάρας και δύο ποδοσφαιριστές, ο γκολκίπερ Λευτέρης Αστράς με τον μεσοεπιθετικό Γιάννη Μπαλογιάννη, επισήμαναν τα εξής:

3.jpg

Παναγιώτης Μαντζανάς:
Θα ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, να έχει υγεία όλος ο κόσμος, να περάσουν όλες αυτές οι δυσκολίες που περνάμε όλοι με τον κορονοϊό και τις φωτιές, να είμαστε όλοι καλά και να είναι όλα αυτά περασμένα.
Στην ομάδα μου εύχομαι τα καλύτερα και φέτος. Είμαστε εδώ, δυνατοί για μία ακόμα χρονιά στην κατηγορία και εύχομαι τα καλύτερα και όσο πιο ψηλά γίνεται.
Ευχήθηκα στους ποδοσφαιριστές μου να έχουνε όλοι υγεία και οι οικογένειές τους. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο.

4.jpg

Τάσος Κυριάκος:
Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά από άλλη πλευρά πλέον.
Γυρίζω σελίδα και έχω αναλάβει τον ρόλο του γενικού διευθυντή. Νομίζω θα πάνε όλα καλά, όμως οι στόχοι δεν έχουν οριοθετηθεί ακόμη.
Πιστεύω ότι σιγά σιγά με το ξεκίνημα το σημερινό θα θέσουμε και τους στόχους. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά.
Είναι μία νέα δύσκολη χρονιά, αρκετά απαιτητική αλλά πιστεύω μέσα από τη σκληρή δουλειά με τους καινούργιους προπονητές, οι οποίοι έχουν φιλοδοξίες, θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε και θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά αρμόζει να είναι.

5.jpg
Μαρσέλο Στράτσια:
Πρώτα από όλα θέλω να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές κι από εκεί και πέρα μέρα με τη μέρα, αφού τους γνωρίσω καλά, θα δω τι στόχους θα θέσουμε μέσα στη χρονιά. Θέλω να κάνω μία ομάδα ανταγωνιστική, να μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όμως δεν θέλω να λέω ακόμη πολλά, διότι πρέπει να δούμε τι υλικό υπάρχει στην ομάδα. Πάντα δουλεύω για να κερδίσω όμως πρέπει να ξέρω με ποιες ομάδες θα τύχει να κάνουμε λιγότερες επιθέσεις, αλλά να καταφέρουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Επιπλέον, δεν μπορούμε να πούμε πού βρίσκεται μεταγραφικά η ομάδα, διότι είναι η πρώτη μέρα και είναι αρχή ακόμη. Όμως συζητάμε με τον πρόεδρο και σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες.

6.jpg

Βαγγέλης Στουρνάρας:
Θα ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Εύχομαι στον αρχηγό της ομάδας μας, τον Κώστα Χατζή, συλλυπητήρια για τον χαμό του θείου του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Ξεκινάμε όλοι με ένα αρνητικό γεγονός, είμαστε όλη η οικογένεια του Απόλλωνα μαζί του. Από εκεί και πέρα ευχόμαστε όλοι καλή αρχή στα παιδιά μας. Είναι μία χρονιά με πολλά προβλήματα, αφού μετά το πρόβλημα του κορονοϊού ήρθε και το θέμα με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Είμαστε νοερά στο πλευρό των πυρόπληκτων. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι κι εμείς ως οργανισμός ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους που έχουν πληγεί. Από εκεί και πέρα εύχομαι καλή αρχή στα αποδυτήρια, υγεία να έχει η ομάδα μας, να έχουμε καλή συνεργασία και να προσπαθήσουμε μέρα με τη μέρα να βάζουμε έναν στόχο πιο πάνω και να τον καταφέρνουμε. Δεν θα βάλουμε κανέναν συγκεκριμένο στόχο, κάθε μέρα δουλεύοντας θα βλέπουμε τον στόχο που μπορούμε να φτάσουμε.

7.jpg

Γιάννης Μπαλογιάννης:
Για αρχή εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Είναι μία καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά με νέους παίκτες. Πιστεύω πως θα παίξουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο γιατί τους χρειαζόμαστε. Επίσης να ευχηθώ να τελειώσει όλο αυτό με τις πυρκαγιές και τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι συνάνθρωποί μας. Κουράγιο.

8.jpg

Λευτέρης Αστράς:
Είναι μία νέα χρονιά, έχουμε καλές βλέψεις και θεωρώ πως έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό ώστε να τα πάμε αρκετά καλά. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δυνατό, εξίσου δυνατό με την προηγούμενη χρονιά κατά την οποία ίσως διεξήχθη το καλύτερο πρωτάθλημα τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν θεωρώ πως κάποιος είναι το φαβορί, όλοι παίζουμε με τις ίδιες πιθανότητες, εξάλλου ξεκινάμε όλοι με τους ίδιους βαθμούς και θα δούμε πώς θα πάει, ώστε να μιλήσουμε ξανά στα μέσα της χρονιάς.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια θα δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας και το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
22/8 Π.Ο.Ε.
25/8 Νίκη Βόλου
29/8 Ευξεινούπολη
1/9 Ηρακλής Λάρισας
4/9 Πιερικός
11/9 Ολυμπιακός Βόλου.

Των Χρήστου Αρχοντούλη,
Μάριου Τζήκα
Φωτ.: Θωμάς Λευθέρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass