Πρωταθλήτρια Ελλάδας γυναικών η Λάκη

*Κέρδισε στον τελικό του τένις την Παύλου με 2-0 σετ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2021 20:15

Η Μιχαέλα Λάκη είναι η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας, μετά τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Δήμητρας Παύλου στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στον Ο.Α. Αθηνών.


Μετά από έναν ωραίο τελικό, η Τυρναβίτισσα αθλήτρια επικράτησε της καλής της φίλης και συμπαίκτριας στις Εθνικές ομάδες juniors και γυναικών, Δήμητρας Παύλου, με 6-3, 6-0, για να γίνει η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των γυναικών.
Το 1ο σετ ήταν αρκετά κλειστό, με τις δύο παίκτριες να παίζουν δυνατά από την αρχή ως το τέλος, αλλά τη Λάκη να έχει το κάτι παραπάνω για να φτάσει μέχρι την κατάκτησή του. Στο 2ο σετ η Λάκη άνοιξε τη διαφορά και παρά τη μάχη που έδωσε μέχρι το τέλος η Παύλου, η οποία έσβησε και 3 match points στο 6ο game, κατάφερε να το κλείσει χωρίς να απωλέσει game.
Η Λάκη, η οποία στα 16 της βρίσκεται στο Νο. 25 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια (έχει φτάσει έως και το Νο. 18), αναδείχθηκε για πρώτη φορά Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στις γυναίκες. Πέρσι, είχε κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των 16 ετών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass