Θετικό το πρόσημο από την εικόνα της ΑΕΛ

*ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (1-0) *ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2021 21:52

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΛ από την εικόνα της ομάδας στο τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον αξιόμαχο Λεβαδειακό, που έληξε με 1-0 υπέρ των «βυσσινί» χάρη στο γκολ του Γιάκου στο 27’ (ενώ νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι ο Ακούνια).


Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Καρπενήσι οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, καθώς αύριο Κυριακή μετά την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της και θα συνεχίσει τις προπονήσεις επί λαρισινού εδάφους. Παράλληλα θα συνεχιστούν και τα φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης την προσεχή Τρίτη 10/8 στις 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Αρη. Επιπλέον η ΠΑΕ ΑΕΛ έκλεισε δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις με τη Ρόδο του Αγιώτη Σωτήρη Αντωνίου. Το πρώτο θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/9 στο Στάδιο Αλκαζάρ και το δεύτερο το Σάββατο 18/9 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο απογευματινή προπόνηση, καθώς λόγω της κούρασης από το προχθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, οι παίκτες της ΑΕΛ δεν προπονήθηκαν το πρωί. Το απογευματινό μενού περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δύναμη. Σήμερα Σάββατο θα γίνουν κανονικά δύο προπονήσεις.
Γρηγορόπουλος και Μαξιμένκο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αφού έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις και γι’ αυτό άλλωστε δεν μετείχαν στο προχθεσινό φιλικό.
Το κλίμα είναι πολύ καλό στις τάξεις των «βυσσινί», ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, στους οποίους επισήμανε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια της προετοιμασίας προκειμένου να βελτιωθεί επιπλέον η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά, επισήμανε ο τεχνικός των «βυσσινί», θα μπορέσουν να διορθωθούν οι αδυναμίες που παρουσιάζονται αυτήν τη χρονική περίοδο, ούτως ώστε η ΑΕΛ να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ
Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ «μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα του Λεβαδειακού, μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League 1, ακολούθησε σύσκεψη μεταξύ του προέδρου κ. Αλέξη Κούγια, του γενικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Τάκη Παραφέστα και του προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Φραντζέσκου.
Έγινε ανασκόπηση των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα στην προετοιμασία της ομάδας και αναλύθηκε το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών της ομάδας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
2. Διαπιστώθηκε η πολύ μεγάλη πρόοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας περισσότεροι εκ των οποίων, εκτός των πολύ μικρής ηλικίας (Ζησούλης, Αντωνόπουλος, Τσουμάνης), πήραν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό και θα διεκδικήσουν ακόμη και θέση βασικών παικτών στην αρχική ενδεκάδα.
3. Διαπιστώθηκε ότι η τετράδα τερματοφυλάκων, παρά το νεαρό της ηλικίας των τριών, είναι πολύ υψηλού επιπέδου και έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Τσότσα.
4. Αποφασίστηκε, εκτός της περιπτώσεως εμφανίσεως ενός εξαιρετικού παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΛ στη Super League 1 που προσδοκούμε να αγωνιζόμαστε την επόμενη σεζόν, να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, αφού με την άφιξη σήμερα του Abud Omar, την απόκτηση του ιδιαίτερα αξιόλογου φορ Μάριου Όγκμποε και την αναμφισβήτητη αξία των Maksymenko, Colombino, Νικολιά, Acuna, που έχουν ενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις, αλλά και την αναμενόμενη άφιξη του Jakimovski που εξαντλήθηκαν τα όρια αναμονής, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει προσκομίσει ένα δικαιολογητικό για την ασθένεια του πατέρα του, το ρόστερ της ΑΕΛ είναι πλήρες και συνδυάζει εμπειρία σε όλες τις θέσεις, μικρό μέσο όρο ηλικίας των περισσοτέρων παικτών, με μακροχρόνια συμβόλαια και με την πλειοψηφία των παικτών μία ταχύτητα παραπάνω, αφού την προηγούμενη σεζόν το πρόβλημα της ΑΕΛ ήταν η έλλειψη ταχύτητας και η αργή ανάπτυξη της ομάδας.
5. Το μόνο πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κ. Φραντζέσκος, Ζιώγας, Κώτσιος είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει 36 παίκτες υψηλού επιπέδου, αναλόγως της ηλικίας τους και με την έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα συμμετοχής σε αγώνες για τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να συμμετέχουν στην Κ19 και θα πρέπει να παίρνουν αγώνες στα πόδια τους.
Για το πρόβλημα αυτό θα γίνει σύσκεψη μεταξύ των κ. Παραφέστα, Φραντζέσκο, Ζιώγα, Κώτσιο, Μαντζιώκα και Τσότσα, μόλις η ομάδα επιστρέψει στη Λάρισα».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SL2 ΠΕΡΙ
ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 με την οποία «προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη και νόμιμα λειτουργούσα ασφαλιστική εταιρεία και φυσικά πρόσωπα - αποκλειστικούς συνεργάτες τους, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να συμμετάσχουν σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ομαδική ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022».
Η υποβολή των προσφορών είναι μέχρι την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 στις 12:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass