Δυνατό τεστ της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό

*ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ (18:00) *ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2021 21:05

Μετά τον Εθνικό Άχνας με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0, η ΑΕΛ θα δώσει σήμερα το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου τον Λεβαδειακό, ομάδα που έχει αξιόλογο υλικό και είναι ένα ματς, όπου ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Κώστας Φραντζέσκος αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, για να σχηματίσει μια εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.


Μέχρι τώρα δεν υφίστανται προβλήματα και καθημερινά στις διπλές προπονήσεις που γίνονται, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν με πολλή όρεξη και διάθεση, παρά τη φυσιολογική κούραση που υπάρχει.
Τα νέα παιδιά συνειδητοποιούν πως για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της βαριάς αυτής φανέλας πρέπει να κάνουν τεράστια υπομονή και θυσίες.
Όσον αφορά τις συνθήκες δουλειάς και στο Καρπενήσι ο καύσωνας το απόγευμα γίνεται αισθητός, αλλά σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τις αφόρητες συνθήκες που επικρατούν στον θεσσαλικό κάμπο.
Σιγά-σιγά ο προπονητής κ. Φραντζέσκος με τους συνεργάτες του ανεβάζουν στροφές και περιμένουν πως αυτά που γίνονται κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο ορεινό Καρπενήσι, θα γίνουν πράξη όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά τη σημερινή φιλική αναμέτρηση δεν θα δοθεί άλλο ματς στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, όπου η λαρισινή ομάδα θα ολοκληρώσει το βασικό της στάδιο την ερχόμενη Κυριακή 8 Αυγούστου και θα επιστρέψει στη Λάρισα, για να ακολουθήσει το τρίτο στάδιο.
Νέο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 10 Αυγούστου και ώρα 20:00.

ΕΩΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον κανονισμό ιδιότητας και μεταγραφών των ποδοσφαιριστών, όπου καθορίζονται οι θερινές και χειμερινές περίοδοι.
Για τις ΠΑΕ, Super League 1 και Super League 2 η θερινή περίοδος για διεθνείς και εσωτερικές μεταγραφές είναι από 1 Ιουλίου 2021 έως 31 Αυγούστου 2021.
Για τους άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από 1 Σεπτεμβρίου 2021 έως 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass