Ανοδος στην 6η θέση για Μάντη - Καγιαλή

ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ 470 -ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2021 20:01

Στην 6η θέση της γενικής κατάταξης από την 8η που βρίσκονταν πριν την έναρξη των χθεσινών ιστιοδρομιών, ανέβηκαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, μετά την 6η ημέρα της κατηγορίας 470 στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.


Οι Έλληνες ιστιοπλόοι κατετάγησαν τέταρτοι στην 9η ιστιοδρομία και έκτοι στη 10η, κερδίζοντας δύο θέσεις στη γενική κατάταξη, όπου είναι έκτοι με 66 βαθμούς ποινής.
Το «γαλανόλευκο» πλήρωμα θα συμμετέχει στη σημερινή (08:33) medal race, όπου όμως μπορεί να φτάσει μόνο ως την τέταρτη θέση.
ΣΤΗ 15η ΘΕΣΗ ΟΙ ΤΣΟΥΛΦΑ-ΣΠΑΝΑΚΗ
Στη 15η θέση της γενικής κατάταξης της κατηγορίας σκαφών 470 στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα του Τόκιο, με 114 βαθμούς ποινής, κατετάγησαν οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη, μετά την ολοκλήρωση και της χθεσινής αγωνιστικής ημέρας. Οι Ελληνίδες αθλήτριες ακυρώθηκαν στην ένατη ιστιοδρομία τους, ενώ στη δέκατη κούρσα πήραν την ένατη θέση. Στις προηγούμενες ιστιοδρομίες του το ελληνικό πλήρωμα είχε μία 14η θέση (1η ιστιοδρομία), μία 8η (2η ιστιοδρομία), μία ποινή ακύρωσης (22η) στην 3η ιστιοδρομία, δύο 17ες θέσεις (4η, 5η ιστιοδρομία) και μία 13η στην έκτη ιστιοδρομία. Το ελληνικό δίδυμο δεν κατάφερε να προκριθεί στην κούρσα μεταλλίων, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass