Μεταγραφική «βόμβα» με Σουγλή στην Τσαριτσάνη

*Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2021 20:10

Μεταγραφική «βόμβα» ήχησε χθες στην Τσαριτσάνη, καθώς ο Οικονόμος ενέταξε στη δύναμή του τον 30χρονο Στέφανο Σουγλή, εκ των κορυφαίων παικτών του Π.Ο. Ελασσόνας στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, κατά την περίοδο που έληξε πριν από δύο μήνες.
Ο Στέφανος Σουγλής γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1991 και επί σειρά ετών αποτέλεσε «κινητήριο μοχλό» της ομάδας της γενέτειράς του, του Δολιχιακού.


Μετά από ένα πέρασμα από τον Δαμασιακό, εντάχθηκε στον Π.Ο. Ελασσόνας, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν. Λάρισας το 2019, την επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα το 2020 μετά από μία επταετία και την παραμονή στη Γ’ Εθνική τον φετινό Ιούνιο.
Παρότι αμυντικός, συμβάλλει ουσιαστικά στην επιθετική λειτουργία, ενώ διακρίνεται για τα ηγετικά στοιχεία που διατηρεί στο παίξιμό του. Κατά την προηγούμενη περίοδο συμμετείχε σε 11 από τους 14 αγώνες του Π.Ο. Ελασσόνας, ενώ απουσίασε μόνον κατά τις τρεις αγωνιστικές της -κατά γενική ομολογία- υπερβολικής ποινής που του επιβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων. Είναι εντυπωσιακό ότι αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 3 γκολ, τα οποία σημείωσε κατά τους καθοριστικούς αγώνες με τα Μετέωρα, τον Ηρακλή Λάρισας και τον Π.Ο. Φήκης, ωθώντας τον ΠΟΕ στην υλοποίηση του στόχου της σωτηρίας του.
* Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Στέφανος Σουγλής διακρίνεται στο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» μαζί με τον προπονητή τού Οικονόμου Νίκο Φώλλα και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Παπαευθυμίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass