Αγώνες Beach Racket στο Στόμιο

Θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7-8 Αυγούστου

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2021 20:20

Αγώνες Beach Racket (ξυλορακέτας) θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7-8 Αυγούστου στο Στόμιο με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας) και διοργανωτή το «LASKA».


Στόχος του OPEN χαρακτήρα των αγώνων για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα  συμμετάσχουν είναι η φιλία, η διασκέδαση, η ψυχαγωγία, καθώς και η ανταλλαγή εμπειριών μέσω των αγώνων. Για τις αποστολές των ομάδων είναι η σύναψη σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και μία όμορφη καλοκαιρινή βόλτα στην περιοχή. Ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί ορόσημο για την περιοχή, που θέλει τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις.
Στον αγώνα οι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να εκπροσωπούν κάποιον σύλλογο. Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές - αθλήτριες από οποιονδήποτε σύλλογο, αλλά και ανεξάρτητοι αθλητές – αθλήτριες που δεν ανήκουν σε συλλόγους.
Οι αγώνες θα αφορούν τις κατηγορίες:
Δυάδες Ανδρών
Τετράδες Ανδρών
Μικτών Δυάδων
Παίδων – Ενηλίκων.  
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα καταγραφής ταχύτητας, βαθμολόγησης και εξαγωγής στοιχείων της Mobics, που διαθέτει ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας  στο email info@aoxlarisas.gr του Α.Ο.Ξ. Λάρισας καθώς και στο τηλέφωνο 6955-582143, με καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής την Τετάρτη 04 Αυγούστου 2021.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Στους αγώνες θα αθλοθετηθούν μετάλλια για τους νικητές που θα επιτύχουν υψηλή κατάταξη, για τις τρεις πρώτες θέσεις και των τεσσάρων  κατηγοριών. Θα υπάρξει διαιτητής και ιατρός αγώνα, ενώ η διοργάνωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass