MOTOGP

Επιστροφές που όλοι θέλουμε...

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2021 15:20

Η Petronas Yamaha ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Cal Crutchlow θα αντικαταστήσει τον τραυματία Franco Morbidelli στους αγώνες της Αυστρίας και της Βρετανίας. Ο Βρετανός αναβάτης, που είναι αυτή τη στιγμή 35 χρονών, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση με το τέλος της περσινής σεζόν, έχοντας κερδίσει τρεις αγώνες με την Honda και αυτή τη

στιγμή είναι ο επίσημος δοκιμαστής αναβάτης της Yamaha. O Cal Crutchlow επέστρεψε στην Μ1, πάνω στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του στα MotoGP όντας μέλος της Tech3 τις χρονιές 2011-2013, κατά τις χειμερινές δοκιμές στο Qatar.
Η πανδημία του Covid έχει θέσει έκτοτε περιορισμούς στα προγραμματισμένα τεστ και όταν ο Morbidelli τραυμάτισε το γόνατό του λίγες μόλις μέρες πριν τον αγώνα του Assen, o Cal ένιωσε ότι δεν υπήρχε καιρός για προετοιμασία (ώστε να τον αντικαταστήσει). Η Yamaha χρησιμοποίησε στο Assen τον αναβάτη της από τα Superbikes, Garrett Gerloff, αλλά ο Αμερικανός αναβάτης δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην Αυστρία, καθώς το ίδιο τριήμερο πραγματοποιείται αγώνας Superbikes. Στο μεταξύ, ο Crutchlow έχει κενό από τα τεστ από Απρίλη μέχρι μέσα Οκτώβρη, για να μην αναφέρουμε και την απώλεια του αρχιμηχανικού της ομάδας δοκιμών της Yamaha, Silvano Galbusera, που έφυγε στη μέση της σεζόν για να δουλέψει με τον Maverick Vinales.
Παρόλο που η, βασισμένη στο 2019, μοτοσυκλέτα του Franco Morbidelli δεν είναι κατάλληλη για να δοκιμαστούν τα νέα εξαρτήματα της Yamaha, με το να αποδεχτεί την προσφορά της Petronas να αντικαταστήσει τον Morbidelli, o Crutchlow θα παραμείνει ενεργός πάνω στην M1 και θα καταλάβει καλύτερα τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των αντιπάλων της Yamaha. O Crutchlow δεν θα είναι το μόνο μεγάλο όνομα που θα επιστρέψει στο grid της Αυστρίας, καθώς και ο πρώην αναβάτης της Honda και νυν δοκιμαστής αναβάτης της KTM, Dani Pedrosa, θα είναι εκεί ως συμμετοχή wild card.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass