Βάρος στην τακτική από τον Φραντζέσκο...

ΜΠΕΡΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΔΗΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ Ο ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2021 21:09

Δουλειά και μόνο δουλειά είναι το σύνθημα στην ΑΕΛ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που γίνεται στο Καρπενήσι και το βάρος, εκτός από τη φυσική κατάσταση, πέφτει και στην τακτική, όπου αυτή τη στιγμή γίνονται δοκιμές σε σχήματα αμυντικά και επιθετικά.


Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν το σύστημα της ομάδας, ενώ από χθες προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Αλέξανδρος Νικολιάς που βρίσκεται σε καλή κατάσταση λόγω των προπονήσεων που έκανε με τον Ολυμπιακό (είναι δανεικός στους «βυσσινί»).
Ρυθμούς ανεβάζει και ο Πινακάς, ενώ από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί σταδιακά και ο Κολομπίνο που το Σαββατοκύριακο έμεινε στη Λάρισα για να τακτοποιήσει ορισμένες λεπτομέρειες στην εγκατάσταση της συζύγου του.
Από κει και πέρα το δεύτερο φετινό φιλικό της ΑΕΛ θα γίνει στις 5 Αυγούστου με τον Λεβαδειακό και αναμένεται ιδιαίτερα δυνατό απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα της κατηγορίας.
Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγούνε συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό και κυρίως για τα νέα παιδιά της ομάδας όπου θα τους δοθούν δύο επιλογές. Η πρώτη να πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες και η δεύτερη να παραμείνουν και να προπονούνται με την ΑΕΛ.
Σήμερα θα γίνει προπόνηση το πρωί και όσοι παίκτες επιθυμούν θα επισκεφτούν την Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας. Μέσα σ’ αυτήν φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που επονομάζεται Προυσιώτισσα και εορτάζει με κάθε εκκλησιαστική και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια στις 22-23 Αυγούστου. Τη θαυματουργή αυτή εικόνα της Θεοτόκου λέγεται ότι τη ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς και έφθασε από την Προύσα της Μικράς Ασίας.

 

ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Μέχρι τώρα δεν υπάρχει απόφαση για τους αρχηγούς της ομάδας, αλλά όπως έδειξε ο Φραντζέσκος στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ΑΕΛ στο Καρπενήσι με τον Εθνικό Άχνας (0-0) δύο εξ αυτών θα είναι ο Μανώλης Μπέρτος και ο Θεοχάρης Ηλιάδης.ΑΜΠΟΥΝΤ ΟΜΑΡ
Σιγή ιχθύος υπάρχει στην ΑΕΛ για την απόκτηση του Κενυάτη Αμπούντ Ομάρ που δημοσιεύματα τον ήθελαν να συμφωνεί με τη λαρισινή ομάδα. Ο παίκτης έπαιζε πέρυσι στον Ιωνικό και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ όπου εκεί η ΑΕΛ, αν ο Γιακιμόφσκι δεν γυρίσει λόγω των οικογενειακών προβλημάτων, θα έχει πρόβλημα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass