Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ απέκτησε τον Αντονι Χίκι!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2021 21:06

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ κινείται πιο γρήγορα και πιο δραστήρια από κάθε άλλη χρονιά κατά την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας και ήδη έχει κάνει έξι μεταγραφές, αφού απέκτησε τους: Σπυρόπουλο, Καράμπελα, Τσαϊρέλη, Βησσαρίου, Ζάρρα, Σαχπατζίδη και χθες έκλεισε τον πρώτο ξένο, καθώς σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες συμφώνησε με τον γνώριμο, από την πρώτη του θητεία στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, Άντονι Χίκι που στο πρώτο πέρασμά του από τη λαρισινή ομάδα ήταν εντυπωσιακός (είχε μέσο όρο 13,4 πόντους και 4,3 ασίστ αλλά και 2,4 ριμπάουντ σε 13 παιχνίδια) όταν αντικατέστησε στις 18 Νοεμβρίου τον Σκότι Ρέινολντς.


Βοήθησε σημαντικά όχι απλά στην παραμονή της ομάδας, αλλά στο και να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία.
Την τελευταία σεζόν έπαιζε στη Ρουμανία όπου αναδείχθηκε 4ος με την ομάδα της Βολουντάρι με την οποία είχε μέσο όρο 14,9 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 7,2 ασίστ και 3,3 κλεψίματα σε 26 παιχνίδια.
Ο Άντονι Χίκι γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1992 και έχει ύψος 1.80. Τον Αύγουστο του 2015, ήρθε για πρωτη φορά στη Ευρώπη και εντάχθηκε στην πολωνική Άρκα Γκντίνια. Με τον σύλλογο είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ ανά αγώνα.
Την 1η Αυγούστου 2016, έγινε παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας στην Α’ κατηγορία Κύπρου. Μετά από μόλις δύο αγώνες, αποχώρησε από τον σύλλογο και εντάχθηκε στον Απόλλωνα Πάτρας του Πρωταθλήματος Ελλάδας, αντικαθιστώντας τον Κρις Τζόουνς.
Στις 2 Νοεμβρίου 2017, εντάχθηκε στην κυπριακή Ένωσις Νέων Παραλιμνίου.
Στις 21 Απριλίου 2018, εντάχθηκε στο Ρέθυμνο. Στις 12 Αυγούστου 2018, υπέγραψε με τη Σπούινια Στάργκαρντ στο Πρωτάθλημα Πολωνίας. Επέστρεψε στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Στις 4 Απριλίου 2019, ο Χίκι κατέγραψε το πρώτο τριπλ νταμπλ στο Πρωτάθλημα Ελλάδας ύστερα από 18 σεζόν. Είχε 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ και έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Τόρεϊ Μπραγκς που κατέγραψε τριπλ νταμπλ.
Το Νοέμβριο του 2019, ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Λάρισα ΚΑΕ όπου έφυγε το καλοκαίρι για τη ρουμανική Βολουντάρι.

 

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
Στο μεταξύ, έντονα είναι τα σενάρια που θέλουν τον υποβιβασμό τριών ομάδων την ερχόμενη περίοδο από την Α1 εθνική κατηγορία, κάτι που δυσκολεύει το έργο της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ. Πολλά θα εξαρτηθούν από την προκήρυξη της ΕΟΚ για την Α2 εθνική κατηγορία.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass