Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2021 20:15

Στη Δάφνη Γλαύκης ο Βαγγέλης Τζιόλας

ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ -ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Ο Βαγγέλης Τζιόλας θα είναι ο νέος τεχνικός στην ομάδα της Δάφνης Γλαύκης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Στόχος του νέου τεχνικού είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν, συνδυάζοντας το καλό ποδόσφαιρο με τα θετικά αποτελέσματα.
Παράλληλα, άρχισαν οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς στόχος της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και ακολούθως να γίνουν οι απαραίτητες ενισχύσεις. Έτσι τη φανέλα της Δάφνης Γλαύκης θα φορέσουν και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι Σουλτούκης, Ντόντος, Μούμος, Κοσμάς και Σδούγκος που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα.
Σχετικά με την προετοιμασία, σύμφωνα με τα πλάνα του νέου τεχνικού ορίστηκε να ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου.

 

Ηττήθηκε ο Σπάρτακος

Σε ήττα από τον Αιολικό Βόλου με 73-63 υποχρεώθηκε χθες στο κλειστό της Χάλκης ο Σπάρτακος στον ημιτελικό του εφηβικού Θεσσαλίας. Έτσι η ομάδα της Λάρισας ολοκλήρωσε τη φετινή της πορεία στη διοργάνωση.
Τα δεκάλεπτα: 15-25 , 32-36, 54-49, 63-73.

 

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Basket League

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League, σε συνεδρίαση που έγινε χθες το μεσημέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» που κατέλαβαν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 θα επιστρέψουν στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ μετά από δύο χρόνια, καθώς έχουν καταθέσει φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

 

ΕΠΟ: Απαλλαγή για όλους στην υπόθεση με τις εκλογές στις ΕΠΣ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε όλα τα φυσικά πρόσωπα, όπως και την ΠΑΕ ΑΕΚ, από τις καταγγελίες για την υπόθεση με τη φερόμενη εμπλοκή στην εκλογική διαδικασία Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Εκτός της Ένωσης, είχαν κατηγορηθεί οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, το μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ και ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Ντάσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass