Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Δύναμη Λάρισας

ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2021 20:05

Πρωταθλήτρια Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στο ομαδικό νεανίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης αναδείχτηκε η Δύναμη Α.Σ. Λάρισας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, με τον λαρισινό σύλλογο να δίνει συνέχεια με ιδανικό τρόπο στο χρυσό μετάλλιο, που είχε πάρει στις κορασίδες, πριν τρεις εβδομάδες στην Πάτρα. Στον τελικό «λύγισε» τις Σάρισες Φλώρινας με 3-1 κι όπως στις 19 Ιουνίου, έτσι και τώρα, το σωματείο πανηγύρισε μία πρωτόγνωρη επιτυχία.
Η ομάδα της Λάρισας έφτασε στην τελική διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου από τη θέση 2 των seeding και οι Σάρισες από τη θέση 3. Οι δύο ομάδες ωστόσο, είχαν αναμετρηθεί και στα γκρουπ με νικήτριες τις Σάρισες. Σε αντίθεση με τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα όμως, η Γκαϊντατζή νίκησε τη Φωτιάδου και αυτόματα έκανε φαβορί τη Δύναμη. Αυτό επιβεβαιώθηκε στην πορεία κι έτσι η ομάδα της Λάρισας στέφθηκε πρωταθλήτρια με σκορ 3-1.
Στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο η ομάδα της Λάρισας νίκησε τον Πανιώνιο Χίου με 3-0, τον Θερμαίο Θέρμης επίσης με 3-0 και τον ΓΑΟ Πειραιά με 3-2 μετά από έναν συναρπαστικό ημιτελικό.
Ο προπονητής της Δύναμης Α.Σ. Λάρισας κ. Στέφανος Αμπελακιώτης δήλωσε:
«Στα 13 χρόνια ύπαρξης του συλλόγου και έπειτα από τιτάνιες προσπάθειες φέραμε όχι μία, αλλά δύο κούπες στην πόλη μας σε μια τρομερά δύσκολη χρονιά για τον αθλητισμό. Ένα πρωτάθλημα κορασίδων στην Πάτρα και τώρα το ομαδικό νεανίδων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα χρυσά κορίτσια μας και στους γονείς που πίστεψαν. Ένα μεγάλο μπράβο στην Γκαϊντατζή Νέλλυ, στην Τζαρίδου Στέλλα, την Πετσίβα Δήμητρα, την Αλεξούδη Κατερίνα και στη Φωτεινή Δημητριάδη. Συγχαρητήρια θα ήθελα να πω και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που βρήκαν τη δύναμη μετά από μια δύσκολη χρονιά χωρίς ουσιαστικά μεθοδική προπόνηση, να κατέβουν σε αγώνες. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον χορηγό μας. Από Σεπτέμβρη ξεκινάμε πάλι δυνατά και μεθοδικά με την ακαδημία εκμάθησης στο 5ο Γυμνάσιο Λάρισας. Η ομάδα μας θα αγωνίζεται ξανά στην Α2 εθνική κατηγορία από τη νέα χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος είμαστε στην κορυφή στις δύο από τις πιο σημαντικές κατηγορίες στην επιτραπέζια αντισφαίριση στη χώρα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass