Με το δεξί η Αννέτα Κυρίδου

Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΩΠΗΛΑΤΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2021 20:00

Το δύο στα δύο έκανε η ελληνική κωπηλασία, αφού μετά την πρόκριση του Στέφανου Ντούσκου στα προημιτελικά του απλού σκιφ ανδρών (τερμάτισε πρώτος στη 2η σειρά με χρόνο 6:59.49), με το δεξί μπήκε στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Λαρισαία στην καταγωγή Αννέτα Κυρίδου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του απλού σκιφ γυναικών με χρόνο 7:54.28 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά της Κυριακής. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις αντιπάλους της η Αννέτα Κυρίδου έτρεξε συντηρητικά έχοντας μόνο στόχο να περάσει στα προημιτελικά κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Η πρωταθλήτρια ξεκίνησε περνώντας τα πρώτα 500 μέτρα στην 4η θέση αλλά πολύ γρήγορα βρέθηκε μέσα στην πρώτη τριάδα η οποία αποσπάστηκε από τις υπόλοιπες βάρκες και σφράγισε τα αντίστοιχα εισιτήρια για τα προημιτελικά.
Πρώτη ήταν η Ιρλανδή Πούσπουρ με 7:46.08, ενώ τη 2η θέση πήρε η Μεξικάνα Λεχούγκα με 7.54.21 πέφτοντας σχεδόν μαζί στον τερματισμό με την Αννέτα.
«Ήθελα απλά να περάσω κι αυτό έκανα. Γνώριζα ότι η αθλήτρια από την Ιρλανδία είναι πολύ καλή αλλά νομίζω ότι κι αυτή δεν πιέστηκε. Ήταν μια κούρσα απλά να περάσουμε, οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε πώς είναι η κάθε μια ακόμα.
Αύριο (σ.σ. σήμερα) αγωνίζεται η αδελφή μου με τη Χριστίνα. Γι' αυτές είναι πιο δύσκολα γιατί ξεκινάνε κατευθείαν από τον προημιτελικό, είναι 13 βάρκες όλες καλές και θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους» δήλωσε μεταξύ άλλων η Αννέτα Κυρίδου.
Η ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
Στο μεταξύ, η Ευαγγελία Ψάρρα πήρε την 44η θέση στον γύρο κατάταξης του ατομικού γυναικών στην τοξοβολία με 630 βαθμούς. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει στη φάση των «64» την προσεχή Πέμπτη (29/7) την Τσία-Εν Λιν. Η αθλήτρια από την Κινεζική Ταϊπέι ήταν 21η στο γύρο κατάταξης με 651 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με τη συμμετοχή της στους Αγώνες του Τόκιο, η 47χρονη Ψάρρα μπήκε στο... κλαμπ των Ελλήνων αθλητών με τις περισσότερες παρουσίες σε Ολυμπιακούς, το οποίο συνέθεταν -μέχρι σήμερα- ο ιστιοπλόος Τάσος Μπουντούρης και η σκοποβόλος Άγη Κασούμη με έξι συμμετοχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass