ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑΣ

Από τη Λάρισα πέταξε για το Τόκιο...

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2021 21:54

Του Σωτ. Κέλλα
Ο Λαρισαίος διαιτητής μπιτς βόλεϊ Μπάμπης Παπαδογούλας θα είναι ουσιαστικά η μόνη αυθεντική εκπροσώπηση από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, αφού γεννήθηκε και ζει στη Λάρισα, ενώ είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντροδυτικής

Θεσσαλίας.
Ο Παπαδογούλας αναχώρησε για το Τόκιο χθες μέσω Φραγκφούρτης και ετοιμάζεται να διευθύνει αγώνες για τρίτη Ολυμπιάδα. Η πρώτη εμπειρία σε Ολυμπιάδα ήταν στην Αθήνα το 2004 που ήταν ένας από τους επόπτες της διοργάνωσης, ενώ στη Βραζιλία το 2016 είχε σφυρίξει, μεταξύ άλλων, τον μικρό τελικό των γυναικών ανάμεσα στις Βραζιλιάνες Λαρίσα/Ταλίτα και τις Αμερικανίδες Γουόλς Τζένινγκς/Έιπριλ Ρος με νικήτρια ομάδα αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών με 2-1 σετ.
Επίσης ήταν πρώτος διαιτητής στον ημιτελικό ανδρών Άλισον/Μπρούνο (Βραζιλία) και Μπρόουερ/Μέουσεν (Ολλανδία) με τους Βραζιλιάνους να προκρίνονται στον τελικό με 2-1 σετ.
Λίγο πριν αναχωρήσει μίλησε στην «Ε.τ.Δ.» για την τρίτη Ολυμπιάδα που θα συμμετέχει και μας είπε: «Έχω συναισθήματα μοναδικά, ήταν ένα άπιαστο πριν από χρόνια όνειρο ζωής να μετέχω σε Ολυμπιάδα για τρίτη φορά, αν και δυστυχώς είμαι ο μοναδικός Έλληνας στο βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ...».
*Ποιες είναι οι πληροφορίες σου για τους αγώνες;
«Οι συνθήκες θα είναι δύσκολες λόγω των εκεί καιρικών συνθηκών, αλλά θα είναι πολύ υψηλό το επίπεδο όλων των ομάδων. Η ευχή όλων είναι να γίνει ένα καλό τουρνουά... Και θέλω να πω κάτι, ότι γι’ αυτήν την προσπάθειά μου είχα μεγάλο στήριγμα την οικογένειά μου».
*Ποια μέτρα πήραν οι Ιάπωνες λόγω του κορονοϊού;
«Οι αγώνες θα γίνουν δυστυχώς χωρίς κόσμο και με πολύ αυστηρά μέτρα για την πρόληψη κρουσμάτων κορονοϊού. Καθημερινά προβλέπονται τέστ για όσο διάστημα θα είμαστε στο Τόκιο και διαμονή μόνο μέσα στο ξενοδοχείο... Ξενοδοχείο, γήπεδο και πίσω, δεν μπορούμε να βγούμε έξω στην πόλη... Αυτό είναι το μειονέκτημά μας. Δεν πειράζει, μπορεί να πάω να δω το Τόκιο άλλη φορά. Άλλωστε η αγωνιστική διάκριση μετράει για όχι η τουριστική απόλαυση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass